Ситуація на західному кордоні

Із 8 березня на західній ділянці державного кордону України почав зменшуватися пасажиропотік.

ДПСУ – Державна прикордонна служба України звертає увагу на те, що пункти пропуску на кордонах з Угорщиною, Словаччиною, Румунією, а також з Республікою Молдова майже порожні або завантажені мінімально. Їх завантаженість кожні три години висвітлюється на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. Стежте за оновленнями.

Водночас до України повертаються українці, більшість з яких чоловіки, що планують долучитися до сил оборони. Так, тільки 8 березня їх було  майже 12 тисяч. Пишаємося земляками, які їдуть боронити свою Батьківщину!.

ДПСУ нагадує також, що усі пункти пропуску на західному кордоні (крім ППр «Дзвінкове») працюють у цілодобовому режимі. Прикордонники та митники докладають усіх можливих зусиль щодо пришвидшення оформлення осіб на виїзд з України і оформляють гуманітарну допомогу для українського населення та захисників України. До слова, за минулу добу на західних кордонах було оформлено майже 800 транспортних засобів з допомогою. Зазначимо, що загалом вже оформлено понад 4800 автомобілів з вантажами.

ПРОСИМО усіх громадян на кордоні дотримуватися правопорядку, черговості та норм моралі під час перетину кордону і не пропонувати прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону!

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *