Справою про фіктивні документи ПП «Алекс Промбуд» займаються слідчі

ПП у липні минулого року подало на конкурсні торги на право будівництва  проспекту Незалежності від вул. Сторожинецької до вул.Героїв Майдану фіктивні документи. 2 листопада 2016 року розпочате досудове розслідування.  Документацію зазначених торгів вилучено, повідомила прес-служба міськради.

Посадові особи приватного підприємства подали довідку про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників  відповідної кваліфікації. Підстав для відмови ПП «Алекс  Промбуд» в участі у процедурі закупівлі в організаторів торгів  на момент їхнього проведення не було.

Переможцем торгів визнали «Алекс Промбуд». Факт подачі недостовірної  інформації посадовцями цього підприємства встановлений при плановій перевірці правоохоронцями закупівель, обсяг яких перевищує 20 млн. грн. Зокрема встановлено, що, відповідно до інформації ГУ ДФС в Чернівецькій області, у ПП «Алекс Промбуд» жодних працівників на період подання документів для участі у торгах не було. Досудове розслідування в цій справі триває. Кримінальне провадження порушене за фактом зловживання  службовими  повноваженнями посадовими особами ПП «Алекс Промбуд», які подали організатору торгів  фіктивні документи про наявність працівників відповідної кваліфікації, внаслідок чого отримали перемогу а торгах на суму 30,7 млн грн.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *