Службовця Львівської залізниці викрито на 15 тис грн хабаря

Інженер «Енергозбуту» залізниці за цю суму мала допомогти підприємству «повиправляти» дані про використану електроенергію.

1 лютого 2018 року за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону слідчими слідчого управлінням Головного управління Національної поліції України у Львівській області за матеріалами та спільно з Управлінням Служби безпеки України у Львівській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди інженером 1 категорії Львівського лінійного відділу відокремленого структурного підрозділу Львівського регіонального відділення філії «Енергозбут» ПАТ «Укрзалізниця».

15 тис грн від суб’єкта господарювання призначалися за зменшення використаної підприємством електроенергії та збільшення лімітів у поточному році. Хабар виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події, повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

 

Зараз вирішуються питання щодо затримання службовця в порядку ст. 208 КПК України, повідомлення їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), та звернення до суду з клопотаннями про обрання запобіжного заходу.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *