Шість діб темряви скасовуються або Що чекає на Україну

ekstrasens_gadalka_magija_koldynja

На зв’язку з читачами «Версій»  – контактер Гавріїл ШУРПІН

Зміниш життя – поліпшиш здоров’я  

«Інтернет рясніє повідомленнями про те, що від 16 до 22 грудня світ накриє суцільна темінь. Так ось, цього не станеться, натомість цієї пори погіршиться самопочуття людей, особливо духовно закритих. Та саме через погіршення здоров’я й відбувається очищення людини від негативу. Бо недуга дається нам для того, щоби ми переосмислили своє життя та вчинки. Хвороба розпочинається  не на фізичному рівні, а на енергетичному. Відтак дар зцілення – це вміння відновити енергетичну цілісність організму людини.

Нині ж лікарні переповнені численними пацієнтами із серцево-судинними захворюваннями та жорсткими інсультами. Серед уражених – переважно молоді люди від 20-ти до 40 років. Простір попереджав про це неодноразово. Та, на щастя, такий стан речей не зберігатиметься тривалий час. Вже за місяць ситуація почне змінюватися на краще. Вже до кінця грудня стане легше. Хоча нині у більшості людей ще спостерігається різке погіршення здоров’я й апатія. Та водночас людям на допомогу прийшли… домашні та дикі тварини. Ті люди, що помічають зміни у довкіллі, зауважують, що нині значно поменшало птахів. Простір пояснює, що сталося це тому, що з глибин Землі вивільнюється негативна енергія, яка накопичилася там через негативну діяльність нашої цивілізації. А птахи, відчуваючи біду, не витримують такого негативу. Зменшення ж кількості котів і собак теж пов’язане із виходом негативних енергій, який розпочався від Літнього хрещення Землі (див. «Версії» № 47). Домашні тварини жертвують собою, допомагаючи таким чином очистити Землю. Та, найперше, її мають очищати люди. Допоки вони не згадають про Бога, щастя на Землі не буде».

На сході та півдні України пролилася кров невинних          

«Нещодавно я скопіював з Інтернету світлину, зняту з відкритого Космосу Національним Космічним Агентством Америки. Збільшивши масштаб, побачив, що з південних і східних територій  України дивилося стражденне людське око. Та за кілька днів зображення ока зі світлини зникло. Я поцікавився, що це означає. Мені пояснили таким чином: там пролилося багато крові невинних людей. І людські душі, які там перебувають, волають про допомогу. Це їхнє прохання, щоби про них пам’ятали та не забували надавати поміч, щоби рахувалися з ними, а не тільки піклувалися про себе».

Зрушення на краще – у майбутньому       

«Не міг я не поцікавитися, як завжди, і долею України. Так ось, найімовірніше, може статися третій Майдан. І знову може пролитися багато крові. Та саме це вже нарешті й остаточно зупинить тих людей, які налаштовані проти державності незалежної України. Зрештою, Захід теж понесе відповідальність, бо зараз там усе вирішують гроші та матеріальні інтереси держав.

Щодо надій, які покладають громадяни України на новий склад Кабінету міністрів, обраний нещодавно Верховною Радою, то вони не марні. Зрушення до покращення життя людей і розквіту країни будуть, однак не одразу. Нині говорити про це трохи зарано, та новий Кабмін все ж таки є позитивнішим  за попередні його склади. І своє слово він ще скаже».

 Новий етап Мінських переговорів: війна потрібна можновладцям

«Домовленості в Мінську будуть-таки узгоджені, та виконуватимуться вони сторонами військового конфлікту дуже важко. Прості люди не бажають війни, але цього не скажеш про можновладців. Вони сподіваються, що в горнилі воєнного протистояння знівелюються їхні злочини, здійснені ними за часів попередньої влади. А це, мовляв, дозволить їм уникнути відповідальності. Задля цього і не припиняються воєнні дії».

Нагадаємо, що про все це «Версії» довідалися під час сеансу  інформаційного зв’язку між Простором (Космосом) і народним цілителем Гавріїлом ШУРПІНИМ та його ученицею Тетяною. Біоенергоінформтерапевт ставив запитання, перебуваючи в своєму робочому кабінеті й отримував відповіді на енергетичному рівні. А потім надсилав їх подумки своїй учениці, яка, сидячи у себе вдома, записувала відповідь. 

 

Людмила ЛЕБЕДИНСЬКА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *