Щоби Буковина і буковинці стали ріднішими

Впродовж травня – серпня на Буковині команда ГО «Буковинська медична громада» реалізовувала проєкт «Почни життя спочатку: зміцнення психологічної, соціальної та культурної стійкості внутрішньо переміщених осіб для життя у Чернівецькій області».

Він був націлений на покращення стану психологічного здоров’я та соціального становища у новому для внутрішньо переміщених українців та українок середовищі; їх інтеграцію до культурних та суспільних цінностей Буковини та створення умов для задоволення гуманітарних потреб.

«Відтак невеликій команді проєкту за чотири місяці вдалося зробити чимало: провести 40 групових тренінгів та індивідуальних консультацій, більше 20 історичних та мистецьких лекторіїв, літературні зустрічі та творчі вечори, заняття з рукоділля, автентичних кулінарних традицій; 7 поїздок у територіальні громади Чернівецького району. У заходах проєкту прийняло участь більше 1300 осіб, для яких Буковина та ми, буковинці, стали ще ріднішими», – повідомляє пресслужба ГО «Буковинська медична громада».

Проєкт «Почни життя спочатку» впроваджувався ГО «Буковинська медична громада» у рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *