Що зупинить випадіння волосся і поліпшить його ріст

Ці поради надіслали читачі нашої газети, додавши власні історії, які переконують, що рецепти дуже помічні. Христя Бура, зокрема, розповіла, що алое з нікотинкою припинило випадіння її волосся після пологів.

Савелій Павленко повідомив, що рецепт, який він надіслав до редакції, дала йому сусідка, побачивши, які після повернення з армії він катастрофічно почав лисіти. Хлопець все зробив, як порадили, і позитивний результат не забарився. Оскільки, за словами Павленка, таку проблему нині має чимало молоді, він і вирішив поширити рецепт через газету, щоб інші могли ним скористатися.

Редакція щиро вдячна Христі й Савелію за добру підказку: з їхньої легкої руки відкриваємо рубрику «перевірено на собі» й запрошуємо читачів ділитися власними перевіреними рецептами, які допомагають при якихось недугах.

Чекаємо листів, дзвінків, повідомлень на електронну пошту.

 

Весняний догляд за волоссям

Від Христі Бурої        

  1. Ампула алоє, 2 мл. Змішати з такою ж кількістю нікотинової кислоти з ампули.

Втирати в голову. Через годину голову помити.

Можна додати також до суміші кілька крапель настоянки червоного перцю.

Процедура виконується щодня протягом 10 днів.

 

Від Савелія Павленка 

  1. Помити голову господарським милом. Втерти сік із двох середніх цибулин. Накрити голову поліетиленовою шапочкою чи мішечком та обгорнути рушником. Витримати 15 хвилин і змити волосся настоянкою з лушпиння цибулі. Для цього треба закип’ятити лушпиння з водою і дати йому настоятися до бурого кольору. Після цього знову обгорнути волосся на 1 годину. Відтак його помити відновлювальним шампунь-бальзамом з дьогтем і прополісом, який можна придбати у ветеринарній аптеці (півлітрова пляшка зеленого кольору – пляшка червоного кольору не підходить).

Процедура виконується двічі на тиждень.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *