Після економічних санкцій у росіян залишаться сани і карети, а замість авто – велосипеди

Російський журналіст, телеведучий, блогер Андрій Караулов, на якого підписані 2 мільйони росіян,  звернувся в ефірі до уряду із запитанням, чому ніхто не попередив Путіна про те, що імпортозаміщення їхньої економіки практично нульове. Адже російського президента переконували, зокрема екс віце-прем’єр Рогозін, у тому, що імпортозаміщення в Росії становить 90%. Тепер же зְ’ясувалося, що у росіян закінчуються мікросхеми для систем зброї залпового і незалпового вогню «Ельбрус», «Волна», для спеців’язку  тощо. Тайвань же їх більше поставляти не буде. Таким чином зупиниться не тільки військова машина Росії, а також її фабрики та заводи. Бо всі сучасні прилади – це автомати і вони діють на мікросхемах.

А ще у Росії забирають літаки, бо, як з’ясувалося, росіяни мають їх у лізінгу. Тож чиновникам із Москви до Владивостоку прийдеться тепер добиратися, як зауважив Олег Мітволь, російський політик і громадський діяч,  хіба що санями чи каретами. А якщо без жартів, то будуть їхати 2 тижні поїздом.

Найприємніша новина полягає у тому, що китайські нафтотрейдери відмовилися від російської нафти. Таким чином Росії нема куди продавати своє «золото».  Від російської нафти відмовилася і Європа, і Америка. Тож бензину в росіян буде багато, зате машин – катма.

Отож, тримаймося! Санкції країн світу та українська незламність дають свої результати!

Людмила Чередарик, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *