Олександр Фищук обіцяє закінчити будівництво перинатального центру до кінця 2017 року

 

Голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук провів чергову апаратну нараду, у рамках якої обговорено низку важливих для Буковини питань.

Начальник управління капітального будівництва ОДА Олександр Пуршага доповів, що на завершення реконструкції приміщень перинатального центру необхідно додатково 24 млн. грн.

«Загальна кошторисна вартість реконструкції стратегічного для області медичного закладу складає понад 116 млн. грн., у тому числі вартість виконаних робіт у попередній період – понад 42 млн. грн. Завдяки сприяння обласної влади та народних депутатів, Кабінетом Міністрів України було підписано розпорядження про виділення Чернівецькій області для продовження робіт з реконструкції приміщень пренатального центру – 45 млн. грн. З обласного бюджету виділено 5 млн. грн.».

Олександр Фищук наголосив, що під час виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету було обговорення фінансування важливих для області об’єктів, зокрема і перенатального центру. Голова облдержадміністрації доручив відповідним відомствам до кінця тижня підготувати та відправити у Київ необхідну документацію для виділення коштів. «До завершення 2017 року перинатальний центр повинен буди зданий в експлуатацію».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *