На урочистому з’їзді «Батьківщини» в Києві Тимошенко відзначила буковинців

У Києві в суботу відбувся урочистий з’їзд депутатів місцевих рад від партії ВО «Батьківщина». У заході взяли участь 33 новообрані мери, 500 селищних та сільських голів, понад 8000 депутатів, обраних від «Батьківщини» на місцевих виборах, голови обласних партійних організацій, члени фракції «Батьківщина» у Верховній Раді України, а також представники іноземних дипломатичних місій та інші почесні гості. Загалом, «Батьківщина» зібрала на урочистий з’їзд понад 9000 осіб.

На з’їзді лідер партії Юлія Тимошенко нагородила представників політсили за кращі досягнення у виборчій кампанії. Пам’ятні нагороди депутатів отримали 70 кращих членів “Батьківщини. Всього було представлено 11 номінацій.

1

Представники від Чернівецької області піднімали на сцену урочистого з’їзду кілька разів. З рук лідера партії нагороди отримали голова Новодністровської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Ігор Манаскуров, депутат Новодністровської міськради Наталя Цимбалюк, депутат Кіцманської міської ради Микола Стрийський. Відзначеними, хоч і не зі сцени (через те, що достойних насправді надзвичайно багато в команді переможців «Батьківщини» – частину з них урочисто відзначатимуть на місцях) є сільські голови з Кіцманщини – з с. Дубівці Микола Орлецький та Лужани Наталя Катрюк, які набрали понад 90 голосів виборців!

А найбільше оплесків буковинців лунало на адресу голови обласної парторганізації Івана Мунтяна, який отримав дуже почесну нагороду для парторганізації: друге місце в номінації «Гран-прі» серед обласних партійних організацій.

Іван Мунтян подякував лідеру партії за визнання командної роботи нашого краю: «Шановні друзі! Отримати мандат депутата – це велика честь. І разом з тим – велика відповідальність. Давайте зробимо так, щоби виправдати довіру усіх виборців, які віддали голос за нас. Зробимо так, щоб не підвести нашого лідера, і щоб ми досягли разом тих вершин, до яких ідемо разом».

«Ми як команда – єдина з усіх парламентських партій, яка суттєво покращила результат! Ми – єдина політична сила, яка кардинально та неспростовно перемогла! «Батьківщина» збільшила свій результат у 3,4 рази. Це означає не просто ривок, підтримку – це означає велику перемогу. Але ця перемога означає і велику відповідальність», – наголосила у своєму виступі Юлія Тимошенко.

Голова партії повідомила, що депутатами місцевих рад стали майже дев’ять тисяч партійців, а головами сільських, селищних, районних, міських та обласних рад стали майже півтисячі членів «Батьківщини», «вони є справжньою політичною елітою України, адже перемогу отримали без грошей, адмінресурсу чи підкупу виборців».

«Якщо Господь Бог і український народ дали нам ще один шанс – це означає не лише перемогу, це означає величезну, глибоку відповідальність перед кожним українцем, перед кожною громадою. І ця відповідальність лежатиме на наших плечах дуже важкою ношею!» –  заявила лідер «Батьківщини».

Ці слова знайшли щирий відгук у серцях учасників з’їзду – як і виконаний зовсім маленькими співаками Гімн України чи відверта пісня про війну молодої співачки Світлани Тарабарової. Перед ними – юними, молодими – тримають звіт тепер «батьківщинівці».

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *