На десять платних пасажирів у Чернівцях – вісімнадцять пільговиків

Такий офіційний коефіцієнт оприлюднив у прямому ефірі заступник начальника тролейбусного управління Віталій Якубів.  Натомість Віталій Семенюк, член ГО «Центр реформ та розвитку», озвучив такі цифри: за 2018 рік з бюджету Чернівців на компенсацію різниці в тарифах і проїзд пільговиків ЧТУ виділили 74,4 млн. гривень. «За перший квартал 2019 року підприємство отримало збиток в розмірі 11 млн грн. Це дані річного звіту про фінансові результати за 2018 рік і за перший квартал 2019 року. Питання в тому, як розраховується кількість перевезених пасажирів», – наголосив активіст.

На це Віталій Якубів сказав, що озвучення таких  даних про збитковість за перший квартал 2019 року – це верх непрофесіоналізму, оскільки «Відшкодування різниці в тарифах ми отримали тільки за два місяці, а за третій місяць виплата йде у квітні. Так з’являються страшні цифри, які з реальним станом справ нічого спільного не мають».

Це нібито відстрочений платіж. Попри це Віталій Якубів назвав й інші причини, які впливають на роботу Чернівецького тролейбусного управління, зокрема він виокремив стан доріг і недостатню кількість водіїв.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *