Художня виставка до Дня Незалежності України у Чернівцях

23 серпня 2023-го у Центрі культури «Вернісаж» відбулося відкриття виставки Чернівецької обласної організації Національної спілки художників України, присвяченої 32-й річниці Незалежності України. До експозиції увійшло понад 110 творів.

«Представляємо всі види образотворчих мистецтв: живопис, графіку, скульптуру, декоративно-ужиткове мистецтво, книжкову графіку і, сьогодні всім відому напевне, також нашу інсталяцію. Усі жанри: і пейзажі, і портрети, і тематичні композиції, тематичні портрети» , – розповів голова Чернівецької обласної організації Національної спілки художників України Юрій Гушкевич.

Роботи, створені під час війни. Яка триває десятий рік… Тривога під час війни, нагадування про незламність волі українського народу до свободи та незалежності, віра у Перемогу. Для українців життя і воля — синоніми.

Кожний твір виставки приваблює своєю унікальністю, зрештою, кожний твір має і свого глядача. І на виставках завжди є трохи часу на спілкування із колегами, знайомими, висловити свою прихильність і захоплення.

З Днем Незалежності, Україно! Ангела-Хранителя всім нашим воїнам, нашим захисникам! Дякуємо кожному за єдність, віру, силу духу, відданість та патріотизм!

Дякуємо організаторам і авторам виставки!

Більше фото з виставки за посиланням – ВИСТАВКА ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

©Тетяна Спориніна,
фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *