Гороскоп на 1 -7 лютого

ОВЕН

П’ятниця – гарний день для завершення справ. Субота – позитивна. У неділю обережно поставтеся до крутих змін. У понеділок і вівторок вирішуйте справи в офіційних інстанціях. Середа обіцяє удачу. У четвер уникайте неприємних людей: можливі конфлікти.

 

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю поставтеся до зауважень начальства з розумінням. В суботу нічого важливого не робіть, залиште на неділю. Понеділок-вівторок  не пасують для фінансових операцій. Не сперечайтеся з рідними в середу. В четвер чекайте на зміни.

 

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю-суботу можливе повернення до давніх стосунків, у неділю подумайте, чи потрібно це вам. У понеділок дещо може змінитися не на краще. У вівторок не довіряйте нікому своїх справ. Важливі зустрічі призначайте на середу, у четвер не приймайте рішень.

 

РАК

У п’ятницю поверніть борги й нікому не позичайте. В суботу можете занедужати, у неділю все одно вирішуйте важливе, інакше доведеться відкладати до четверга. Понеділок – день порожній у діловому розумінні. Вівторок і середа обіцяють конфлікти.
ЛЕВ

Поїздка п’ятниці-суботи може принести користь, але не фінансову. У неділю-понеділок не з’ясовуйте стосунків, будь-які рішення залиште на вівторок. Не хваліться прибутками у середу. Важливе призначайте на четвер.

 

ДІВА

У п’ятницю позитиву не чекайте. В суботу, навпаки, ніби хтось вищий допомагає. У неділю й понеділок можливі прибутки, але не витрачайте все одразу.  Вівторок і середа пасують для сімейних справ, у четвер чекайте подарунка. Долі.

 

ТЕРЕЗИ

На п’ятницю-суботу не плануйте серйозних витрат: не вистачить ні сил, ні грошей. Натомість неділя може бути успішною. У понеділок-вівторок можливі сімейні негаразди й навіть розчарування. Не хваліться успіхами середи: у четвер вам позаздрять.

 

СКОРПІОН

У п’ятницю завершуйте справи. В суботу – настрій байдужості до всього. Уникайте конфліктів у неділю, вирушайте в дорогу в понеділок.  Вівторок теж  день конфліктний. У середу можливі фінансові проблеми, у  четвер – приємні знайомства.

 

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю важливо завершити початі справи. У суботу й понеділок  можливі надходження. Однак у неділю стережіться травм.  У вівторок не перекладайте своїх справи на інших. У середу не приймайте рішень, у четвер вирушайте в поїздку.

 

КОЗЕРІГ

Поїздка у п’ятницю-суботу допоможе вам з’ясувати важливі обставини. Але рішень раніше неділі-понеділка не приймайте. Не показуйте нікому грошей у вівторок. Середа для рутинних справ. У четвер будьте уважні до здоров’я.

 

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю й суботу можете спровокувати конфлікт. У неділю можливі проблеми за здоров’ям у родині.  У понеділок дожене фінансова скрута, але у вівторок усе зміниться. У середу уникайте начальства. Четвер – травмонебезпечний день.

 

РИБИ

У п’ятницю  шукайте додаткового заробітку. На вихідних вдалими будуть зустрічі з родичами.

У понеділок уникайте неприємного спілкування. У вівторок не беріть грошей у борг, у середу не приймайте рішень, у четвер не міняйте місце роботи.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *