Буковинка Марта АДАМЧУК пройшла у «Голос Країни-7»

Третього дня «сліпих прослуховувань» сьомого сезону «Голосу країни» чотири крісла тренерів розвернулися до кельменчанки за походженням і киянки в нинішньому житті Марти Адамчук.

«Версії» діляться ексклюзивною інформацією про співачку від її хрещеного батька, чернівецького художника Анатолія ЖИТАРЮКА.

Анатолій Миколайович 28 років прожив у Кельменцях, де свого часу навіть директорував у художній школі. Подружився із родиною Олександра й Тетяни Адамчуків, а згодом вони запросили його стати хрещеним батьком їхньої донечки. Мама, Тетяна Олександрівна, філолог, випускниця ЧНУ, працює завучем у Кельменецькій гімназії, у містечку відома і улюблена як ініціатор і організатор практично всіх культурних заходів. Кельменчани кажуть, що не уявляють чогось цікавого без участі Тетяни Адамчук.

Тетяна й сама гарно співає, але співоча кар’єра не склалася, натомість вона відбулася як учитель і, безперечно, як мати. Тато – Алік, як звуть його друзі, – водій-дальнобійник, добротою й порядністю – під пару своїй Тетяні.

Маленька Мартуся співала змалечку, і батьки доклали багато зусиль до її виховання: танці, музична школа, різні гуртки, виступи… Але головне, вважає Анатолій Миколайович, що сімейна атмосфера, доброзичлива й строга, не дала Марті Адамчук захворіти на «зіркову хворобу»: дівчина виросла такою ж доброю та щиросердною, як її батьки.

Уже 12 років Марта Адамчук живе у Києві. Вона закінчила Київський національний університет культури і мистецтв (Поплавського). Бере участь у різних конкурсах, зокрема «засвітилася» на «Х-факторі».

Три роки Марта працювала бек-вокалісткою в дуеті «Потап і Настя», але настав момент, коли вона сказала собі: все, час вирушати у самостійне плавання. Трудівниця Марта не поринула у богемне життя Києва, вона багато працює над своєю виконавчою майстерністю, пише слова і музику до своїх пісень і мріє, аби її пісні співали не лише в Україні. Але для сліпих прослуховувань не ризикнула взяти свій матеріал, обрала пісню Ігоря Талькова «Я повернуся».

Анатолій Житарюк підкреслює, що артистизм, із яким молода співачка зробила зі свого виступ маленьку виставу про наше сьогодення, характерний для Марти теж змалечку. Потап, який, до речі, впізнав свою колишню бек-вокалістку лише в обличчя, зауважив, що не етично перебивати таку учасницю в колег-тренерів, тож Марта обрала тренером Сергія Бабкіна. Слідкуймо за «Голосом країни»: на ньому виступає буковинка.

Записала Лариса ХОМИЧ, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *