Магнітні бурі в березні

Великих геомагнітних збурень перший місяць весни не обіцяє.

Березень відзначиться кількома магнітними бурями, які будуть на початку, всередині та наприкінці місяця. Вони можуть позначитися на самопочутті метеочутливих людей, вплинути на роботу систем зв’язку та призвести до технічних збоїв.

Магнітні бурі будуть різної інтенсивності, переважно, не потужні.

За даними метеослужб, в березні очікуються:

4 березня — магнітна буря середньої інтенсивності; 12 березня — очікуються магнітні бурі слабкої потужності; 19 березня — магнітна буря середньої інтенсивності; 31 березня — магнітна буря середньої потужності.

Найчастіше у такі періоди можуть проявитися в різних комбінаціях: головний біль та запаморочення; дратівливість та пригнічений настрій; підвищення чи зниження тиску; порушення сну; біль у суглобах; апатія та тривога, безпричинна депресія; порушення в роботі серцево-судинної системи; загострення хронічних захворювань.

Щоб уникнути негативних наслідків для здоров’я, у небезпечні дні слід дотримувати простих рекомендацій лікарів: вести здоровий спосіб життя: правильно харчуватися, бути фізично активними; мати повноцінний відпочинок та здоровий сон; пити більше звичайної чистої води, трав’яного чаю; відмовитися від кави та алкоголю; намагатися уникати стресу; перевірити вміст своєї домашньої аптечки на наявність необхідних ліків.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *