Фронт потребує дрони та авто підвищеної прохідності – отець Василь Гасинець

Христос Воскрес!

Дорогі друзі, волонтери і всі, хто щиро й охоче допомагає ЗСУ, а вірніше сказати, всі, хто в різний спосіб спільно з ЗСУ бореться з ворогом за наше право жити.

Не витрачайте кошти і час на окопні свічки, в’язані шкарпетки – вони вже не потрібні. На даний час не потрібні також печеньки, пряники, згущенки, жовте сало, вареннячко, смаколики, кільки та сардини, макарони, крупи, рис, консервації, соки, повидла, салати, аджики, квашені/мариновані огірки-помідори, перці, пиріжки, мед тоннами…

Сконцентруйте свої кошти і час на більш важливих речах. А це –ДРОНИ, ДРОНИ І ЩЕ РАЗ ДРОНИ!!!   Ну і, звісно, автомобілі підвищеної прохідності. Вони завжди потрібні, а незабаром будуть потрібні ще більше. Адже це для наших захисників очі, руки і ноги.

Звичайно, це дорогі речі, і для однієї людини чи родини придбати їх не під силу. Тому краще організовуватись на спільний збір для закупівлі дрона на підприємствах, у парафіях, навчальних закладах тощо.

Майже кожен із нас має когось з рідних і друзів на фронті, тому найкраще передавати такі речі військовим, яких знаєте, і які безпосередньо перебувають на лінії фронту.

Планую до наступної неділі придбати на східний фронт 5 дронів Mavic:

                                        5167 8032 0845 6843 Ощадбанк.

Василь Гасинець, священик Української греко-католицької церкви в Чернівцях, військовий капелан

P.S. За допомогу армії Василь Гасинець нещодавно отримав прапор із підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *