Гороскоп на 6-12 липня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

На п’ятницю особливих сподівань не покладайте. На вихідних не намагайтеся щось виправити. У понеділок головне – слухати внутрішній голос, у вівторок займіться здоров’ям. Середа сприятлива для поїздок, у четвер зважтеся на романтичну вечірку.

 

ТЕЛЕЦЬ

Не сваріться ні з ким у п’ятницю. На вихідних уникайте розмов з незнайомими людьми. У понеділок бережіть здоров’я. У вівторок можливі родинні прикрощі. Не намагайтеся вирішити все самотужки в середу. У четвер дізнаєтеся, хто лише прикидається другом.

БЛИЗНЮКИ

Вечір п’ятниці проведіть з родиною. На вихідних дізнаєтеся багато нового. Не оголошуйте рішень у понеділок. У вівторок можна спілкуватися з начальством. Не починайте важливого у середу і уникайте сварок у четвер.

РАК

П’ятницю можна провести в дорозі, а на вихідних уникайте транспорту, насолоджуйтеся відпочинком. У понеділок розпочинайте нове, у вівторок завершуйте важливе. У середу – обережно з фінансами, у четвер можливий прибуток.

ЛЕВ

У п’ятницю не переймайтеся прикрощами. На вихідних не з’ясовуйте стосунків. У понеділок можна починати найважливіші справи. У вівторок зважайте на здоров’я. У середу не приймайте рішень, у четвер завершуйте задавнені справи.

ДІВА

У п’ятницю відчуєте нестачу фінансів. На вихідних ситуація може змінитися на краще. У понеділок уникайте спілкування, всі зустрічі плануйте на вівторок. Середа пасує для поїздок. У четвер сміливо беріться за будь-яку справу.

ТЕРЕЗИ

Отримане у п’ятницю витрачати не поспішайте. Вихідні – чудова нагода відпочити з родиною. У понеділок обережно з фінансами. Вівторок – сприятливий день для починань. У середу аналізуйте стан справ, у четвер розвивайте зусилля.

СКОРПІОН

Зустріч п’ятниці може бути неприємною. Вихідні проведіть з родиною. На понеділок не плануйте активних пересувань і зробіть якнайбільше у вівторок. Сімейні проблеми вирішуйте в середу. У четвер вірте своїй інтуїції.

СТРІЛЕЦЬ

Стримуйте розчарування у п’ятницю. На вихідних– уникайте фізичних і психологічних навантажень. Не починайте важливого у понеділок. Не шукайте допомоги у вівторок. У середу не намагайтеся ставити крапки в жодній справі. Неприємності четверга – скороминущі.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю-суботу все вийде якнайкраще. У неділю захочете усамітнитися. У понеділок визначте найважливіші справи. Вівторок – гарний день для пошуків партнерів чи спонсорів. У середу бережіть здоров’я. У четвер робіть усе самотужки.

ВОДОЛІЙ

Нехай у п’ятницю інтуїція підкаже вам, що робити на вихідних. У понеділок доведеться багато спілкуватися, на вівторок залиште важливі справи. Натомість у середу й четвер не робіть нічого важливого, особливо з фінансами.

РИБИ

У п’ятницю можливі непередбачені зміни. Вихідні присвятіть родині і отримайте подарунки. Не шукайте пригод у понеділок. Скористайтеся шансом у вівторок. У середу можете дізнатися щось нове. У четвер можна просити допомоги.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *