Ігор ГАХ: «Очікуємо на погодження бюджетним комітетом ВР переліку об’єктів будівництва, капітального та поточного ремонтів доріг за рахунок митних коштів

 

Як відомо, додатковим джерелом фінансування ремонтних робіт на дорогах області є кошти від митного експерименту.

На сьогодні залишок таких коштів становить 169,077 млн грн, в тому числі 157,932 млн грн  перехідних коштів з 2017 року та 11,145 млн грн, – надходження 2018 року.

Перелік об’єктів будівництва, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування в рамках експерименту від початку квітня 2018 року тричі подавали на погодження до бюджетного комітету.

«На сьогодні зі 169 млн грн в нас погоджено частину об’єктів на 28,422 млн грн», – зазначає начальник Служби автомобільних доріг в області Ігор Гах. – Решта об’єктів на суму майже 140 млн грн, на які підготовлені наші пропозиції, сподіваємось, будуть погоджені на найближчому засіданні бюджетного комітету ВРУ, що дасть нам можливість розпочати необхідні роботи по запропонованих об’єктах».

Що ж до фінансування будівництва й ремонту доріг з державного бюджету, то за словами очільника САД, на капітальний ремонт доріг державного значення з державного бюджету цьогоріч виділено 80 млн грн, на проектно-пошукові роботи 5-ти об’єктів – 5 млн грн, на поточний середній ремонт виділено 22,214 млн грн – із введенням в експлуатацію 2,02 км доріг, загалом – 107,214 млн грн », – зазначив Ігор Гах.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *