У Чернівцях влаштували дитяче свято в раритетному тролейбусі

20150321_123301Маленький чернівчанин Назарчик Довгань відсвяткував своє 6-річчя у відреставрованому спеціально для туристичних та розважальних маршрутів тролейбусі.

Назарчик – дитина з особливими потребами, тож традиційний день народження з обов’язковими пригощаннями в кафе та рухливими іграми для нього неможливий. Тому його батьки звернулися через соцмережі до друзів із проханням підказати ідею проведення свята. Пропозиція відзначити уродини мандрівкою містом у старенькому тролейбусі, відремонтованому наприкінці минулого року для курсування туристичним маршрутом, була схвалена одностайно, адже малюк обожнює громадський транспорт!

Міська рада не лише надала таку можливість безкоштовно, а й долучилася до організації події. Працівники відділу у справах сім’ї та молоді прикрасили салон тролейбуса яскравими повітряними кульками, веселими малюнками та привітаннями, придумали сценарій із конкурсами, загадками, загадуванням бажань і навіть численними призами для всіх гостей. З захопленням дивилися малюки і на жінку-водія в красивій уніформі.

20150321_122222Дітлахи разом з іменинником проїхали містом від Резиденції митрополитів (університету) до музею просто неба, там зробили зупинку, вручили подарунки і сфотографувалися поруч із «тролейбусом бажань». А потім, знову під супровід розважальної програми і щирого «Хеппі бьоздей» повернулися до університету.

Заступник начальника відділу у справах сім’ї та молоді міської ради Світлана Скригунець дуже позитивно відгукнулася про таку нестандартну ідею проведення дитячих свят і поділилася планами  відділу влаштувати такі ж казкові мандрівки для малюків на День захисту дітей.

20150321_130647«Свято відбулося! – поділилася враженнями мама Назарчика Оксана Драчковська. – Дякуємо Чернівецькому тролейбусному управлінню, відділу в справах сім’ї та молоді міськради, студентському парламенту, міському голові Олексієві Каспруку та радникові міського голови Ірині Карімовій».

Маріанна АНТОНЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *