Про молоді перемоги буковинських ветеранів волейболу

 

Чи можна жити насичено, не втрачаючи бажань, після пенсії? Більшість знизає плечима. А меншість пояснить, що й у 60, 70, 80 і більше можна отримувати від життя все: шаленіти від нових знань, радіти творчості, пишатися  досягнутим.

Саме до таких людей належать ветерани волейболу Буковини. Мало не щороку «Версії» пишуть про їхні перемоги в найрізноманітніших змаганнях – і міжнародних у тому числі.

Нині приводом до публікації стали їхні досягнення під час  ХХVIII Кубка України з волейболу серед ветеранів та  VIII Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті М.Баки, що відбулися цими днями у Коблевому. Там команда ВК «Чернівці» вікової категорії 75+ стала срібним призером.

До її складу увійшли: №7 – капітан команди СИНИЦЬКИЙ Серафим Михайлович (1942 р.н.), №1 – РАФАЛОВИЧ Борис Григорович (1942 р.н.), №2 – РАЦА Петро Григорович (1939 р.н.), №4 – МИРОНЮК Зебій Дмитрович (1945р.н.), №5 – ШУМЕЙКО Іван Трохимович (1944р.н.), №6 – МОЧОНИЙ Анатолій Іванович (1937р.н.), №9 – ПІДКАМІНЬ Леонід Йосипович (1942р.н.), №12 – КАЗЮК Михайло Тодорович (1940 р.н.).

Та цього нашим землякам видалося замало – і вони, використавши особливості регламенту формування за віком команд-учасниць Кубку України з волейболу, вперше сформували команду 80+ ВК «Чернівці» у складі  пп. Раци, Мочоного, Синицького, Підкаменя, Казюка й Сизоненка. І не просто сформували, а ще й вдало виступили, здобувши бронзову медаль та увійшовши до трійки найкращих.

«Версії» вітають справжніх чоловіків, які підкорили час і вік!

Вл. інф.  

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *