Олександр ФИЩУК привітав учасників ІІ Всеукраїнського з’їзду волонтерів

У Чернівцях проходив II Всеукраїнський з’їзд волонтерів. Організатори заходу – Всеукраїнське патріотичне об’єднання «Волонтерський Рух України» та буковинські волонтери.

У його роботі взяв участь голова Чернівецької ОДА Олександр ФИЩУК.

Першим учасників  з’їзду привітав митрополит Чернівецький і Буковинський УПЦ КП Данило, зазначивши, що волонтери – це щирі патріоти, «які відгукнулися на складні реалії сьогодення». Вшановуючи пам’ять загиблих Героїв, які захищали мир на Сході України, Владика зазначив, що «їхній подвиг не може вмерти, бо в ньому є любов, мужність, любов до своєї Батьківщини».

Митрополит Данило нагородив волонтерів грамотами та відзнаками за заслуги перед  Помісною Українською Православною Церквою і поважним українським народом.

А голова Чернівецької облдержадміністрації Олександр Фищук, звертаючись до присутніх, наголосив, що сьогодні вкрай важливо те, що громадяни за покликом серця, керуючись моральними обов’язками, надають допомогу тим, хто цього потребує, обирають активну життєву позицію, витрачаючи найцінніше –  свій час та здібності на благо людей та держави.

«Завдяки небайдужості наших волонтерів, воїни на передовій, поранені у госпіталях, діти, які цього потребують, одержують гідну допомогу та підтримку. Переконаний, що найкращою оцінкою діяльності волонтерів є високий рівень довіри суспільства до їхньої подвижницької діяльності», – зазначив посадовець.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *