Чернівчан запрошують на обговорення впровадження електронного квитка

Впровадження автоматизованої системи оплати проїзду в громадському транспорті  Чернівців внесене на розгляд міської ради у нинішньому листопаді та оприлюднене на сайті Чернівецької міської ради для обговорення, повідомив заступник міського голови Володимир Середюк.

Загальний бюджет  програми – 25,37 млн грн., з яких майже половина піде з міського бюджету. Ця сума дозволить уже до кінця 2018-го придбати необхідне обладнання. 2018-го передбачається виділити з бюджету 2,5 млн грн на оптимізацію маршрутної сітки та розробку транспортної моделі. Очікується, що 2019-го електронний квиток стане обов’язковим і для приватних перевізників.

Для оплати за проїзд передбачається 2 варіанти:

* з використанням банківських безконтактних карт;

* з використанням неперсоніфікованих карт (по типу проїзних).

Пільговики користуватимуться персоніфікованими транспортними Картами чернівчанина.

Усі платежі сходитимуться до єдиного транспортного  оператора, який в автоматичному режимі зарахує платіж на банківський рахунок перевізника.

Із проектом Програми впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в громадському пасажирському транспорті в м. Чернівці можна  ознайомитися за  посиланням : http://chernivtsy.eu/…/proekty-rishen-miskoyi-rady-na-30-ly

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *