Жіночий клуб “Успішна чернівчанка” запрошує долучатися до проекту “Жінка. Весна. Чернівці”

З 1 по 7 березня за ініціативи та підтримки Чернівецького міського голови Олексія Каспрука, в рік відзначення 610-ї річниці Чернівців, міський жіночий клуб “Успішна чернівчанка” ініціює новий амбітний проект під робочою назвою “Жінка. Весна. Чернівці”.

“Наша мета – залучити якомога більше чернівчан і особливо чернівчанок до цілого циклу цікавих творчих заходів, завдяки яким кожна з нас могла би відчути себе щасливою, затребуваною, потрібною, коханою. Що робить жінку щасливою? Насамперед гармонія в родині, здоров’я і краса, професійне самовираження, творче самоствердження, увага чоловіків. Саме на цю тематику ми плануємо провести флеш-моби, фотовиставки, творчі вечори та майстер-класи, бесіди на тему здоров’я, зустрічі з цікавими особистостями, а також благодійний Муніципальний весняний бал (у партнерстві з міською радою).

Також запрошуємо всіх, кого зацікавить ця ідея, долучатися зі своїми ідеями, аби засвідчити в ці дні любов до свого міста, прекрасних чернівчанок і зробити Чернівці справжнім містом жінок. Це можуть бути салони краси, дизайн-студії, ресторани і кав’ярні, спортивні та танцювальні студії, неурядові організації, комерційні структури. Участь у такому масовому проекті (у форматі днів відкритих дверей закладу), можливість обслужити в святкові дні представниць прекрасної статі за святковими приємними цінами забезпечить Вам хорошу рекламу, а також залучить вас до кола тих, хто формує образ сучасної чернівчанки, робить її трішечки щасливішою…” – йдеться у повідомленні.  Організатори також просять чернівчан висловлювати свої ідеї, якими вони бачать цей проект. 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *