Що подарувати на 8 березня: оригінальні ідеї для коханих жінок

Наближається жіночий день і багато хто вже готуються до позапланового вихідного. Якщо чоловіки все ще не визначилися з подарунками для своїх дорогих жінок, то напередодні свята ми підкажемо, що можна подарувати дівчині чи мамі, або дружині на 8 березня.

Подарунковий сертифікат

Напевно, це універсальний подарунок для тих, хто не знає, що подарувати, а ображати не хочеться. Сертифікат дасть можливість жінкам самим визначитися, чого ж вони хочуть – масаж, похід до салону краси, стрибок з парашута, прогулянка на конях та інше. Такий подарунок підійде і для тих, у кого обмежений бюджет, і тим, хто хоче зробити свято з розмахом.

Браслет з натурального каменю ручної роботи

Природно, можна купити золоті прикраси і срібні прикраси. Але можна підійти до подарунка оригінально – купити натуральних каменів, фенечек і зробити браслет своїми рукам. 

Парфуми 

Ароматний парфум, напевно, один з найтрадиційніших подарунків на 8 березня. Проте, всі раді такому подарунку навесні. Головне, правильно вгадати смаки дівчини чи мами або дружини. В крайньому випадку, можна просто запитати у коханої жінки.

Ідеальні гаманець/сумка/рюкзак

Доведеться попітніти, поспостерігати за жінкою і вибрати гідний подарунок. Тим більше, що жінкам вічно нікуди і нема чого складати і брати з собою.

Іграшка-подушка під шию

Така річ стане в нагоді і в подорожі, і просто, якщо жінка працює багато за комп’ютером. Таким подарунком ви покажете і свою турботу, і проявите оригінальність. Доповнити такий подарунок можна букетом польових квітів (особливо зараз – в мороз і снігопад).

Ідеальний гаджет

Це може бути гаджет її мрії: айфончик, айпадик, смартфончик, електронна книжечка або навіть електронний тонометр (а що, раптом бабуся замовила тонометр останньої моделі!). Тут доведеться розкошелитися, але прекрасний вечеря 8 березня і весь березень вам забезпечений.

Мотиваційний скретч-постер

Подарунок може відмінно вписатися в інтер’єр квартири і зможе дати додаткову мотивацію. Він дозволяє почати з маленьких кроків і йти до поставленої мети. Врешті-решт, можна разом мотивуватися.

Абонемент до спортзалу/уроки танців/уроки манікюру

Навіть якщо панночці віддалено це цікаво, то це і нові знайомства, і нові емоції, і нові покупки.

Електронна сигарета

А що? Сильним жінкам, які можуть побалувати себе шкідливою звичкою, можна подарувати електронну сигарету. Це буде свого роду родзинкою жінки.

Набір для кулінара

Якщо жінка любить готувати віртуозні страви, то цей набір повинен бути у неї. А найголовніше, такий набір ви можете зібрати саме під неї, враховуючи її інтереси. Туди можна увійти натуральні і рідкісні прянощі і приправи, різні пристосування для самого процесу приготування. Також можна підібрати прилади, фартух і шапочку кухаря.

Нагадаємо, ми пропонували ідеї, як зробити вироби на 8 березня своїми руками на подарунок коханим жінкам або просто, щоб порадувати себе у вільний час.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *