Гороскоп від 8 до 14 березня для усіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Войовничий настрій вже від п’ятниці може втягнути вас у затяжний конфлікт. Стримуйтеся і в понеділок, не приймайте рішень поспіхом в суботу і середу. Обережно поводьтеся з грошима в неділю і четвер. Найпродуктивніший день – вівторок.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю добре завершувати мандрівки. На вихідних ймовірний спільний сімейний заробіток. Не шукайте допомоги у понеділок і не витрачайте марно гроші у вівторок. В середу й четвер краще працювати в команді й не брати відповідальність на себе.

БЛИЗНЮКИ

На п’ятницю й вихідні плануйте сімейні справи, це може бути поїздка на відпочинок. Від понеділка починайте все, що пов’язане з грошима. Не втягуйтеся в суперечки у вівторок. Дослухайтеся до себе в середу, у четвер зробіть щось для дорогої людини.

РАК

У п’ятницю не користуйтеся технікою. На вихідних радійте, обдаровуючи рідних. Не затівайте фінансових справ у понеділок. Починати мандрівку добре у вівторок. Бережіть здоров’я

й уникайте конфліктів у середу-четвер.

ЛЕВ

Допоможіть комусь з родини у п’ятницю, не бійтеся залишитися на вихідні без грошей: усе відновиться. У понеділок-вівторок бережіть здоров’я й не починайте новомодних процедур. Не підбивайте підсумків у середу й остерігайтеся шахраїв у четвер.

ДІВА

У п’ятницю добре брати участь у конкурсах і складати іспити. На вихідних шукайте можливості підзаробити. У понеділок-вівторок можете звертатися по допомогу до когось з родини. У середу не хваліться прибутками, у четвер робіть усе самотужки.  

ТЕРЕЗИ

П’ятниця – травмонебезпечний день: остерігайтеся вогню. На вихідних на вас очікує приємний родинний відпочинок. Поїздку у справах плануйте на понеділок, у вівторок не сідайте за кермо. У середу підганяйте рутинні справи. У четвер бережіть здоров’я. 

СКОРПІОН

Не шукайте допомоги й не приймайте рішень у п’ятницю-суботу, не з’ясовуйте стосунків у неділю. У  дорогу вирушайте в понеділок, неділя для цього несприятлива. На середу-четвер плануйте усі справи, у яких для вас важливо досягти успіху.   

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю успішними будуть ділові зустрічі і навчання. В суботу займіться власним здоров’ям. На неділю й понеділок плануйте те, що можна зробити без допомоги. Важливе починайте у вівторок. На середу й четвер плануйте важливі зустрічі.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю можна ризикувати – окрім азартних ігор. На вихідних доведеться багато спілкуватися, але з рішеннями не поспішайте. Причину поганого настрою у понеділок і вівторок допоможе відкрити інтуїція. На середу-четвер не плануйте покупок.

ВОДОЛІЙ

Не проґавте свій шанс у п’ятницю і вівторок, хоча поки що й невідомо, в чому саме. На вихідних на вас чекають цікаві новини. Від понеділка плануйте важливі справи, не поспішайте міняти рішення у середу, багато й плідно працюйте у четвер.

РИБИ

Хтось з вашого оточення вас дратує: уникайте конфліктів у п’ятницю-суботу. В неділю можливий прибуток або подарунок. Не перекладайте на когось своїх справ у понеділок, бережіть здоров’я у вівторок. У середу-четвер можна міняти роботу.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *