Гороскоп від 7 до 13 червня для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

П’ятниця буде велелюдною. На вихідних трохи дошкулятиме здоров’я, але ви впораєтеся. У понеділок щось трапиться не так, як хотілося. Найбільше зробити цього тижня варто у вівторок. У середу-четвер уникайте необачності будь у чому.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень обіцяє бути вдалим, важливо не пропустити моменти удачі  у п’ятницю й понеділок-вівторок. На вихідних просто відпочивайте й не намагайтеся робити висновків – помилитеся. Рішення середи-четверга важливе, але не всім сподобається.

БЛИЗНЮКИ

Все, що не встигнете зробити у п’ятницю, відкладіть аж на середу. На вихідних дізнаєтеся багато цікавого. У понеділок зважайте на здоров’я. У вівторок вашої уваги потребуватиме родина. Новини  четверга можуть вплинути на ваші подальші дії.

РАК

У п’ятницю не підбивайте підсумків. У суботу-неділю вивозьте родину на відпочинок. Від понеділка доведеться багато спілкуватися, можливі ділові домовленості. У середу-четвер робіть те, що можете самотужки, і не діліться інформацією.

ЛЕВ

Фінанси у п’ятницю не тішитимуть, а на вихідних витрати будуть значними. У понеділок без грошей особливо прикро. У вівторок усі думки спрямуйте на обережність. У середу доведеться з’ясовувати стосунки. У четвер можливі нові знайомства.

ДІВА

П’ятниця сприятлива для мандрівок. На вихідних обережно висловлюйте думки: якась з них може нашкодити вам. Важливі справи понеділка не додадуть грошей у вівторок. У середу зробіть якомога більше важливого. На четвер плануйте зустрічі.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю вас переслідуватиме невдоволення. На вихідних багато що зможете змінити, якщо не завадить здоров’я. У понеділок рухайтеся обережно. особливо на вулицях. Родинна зустріч у вівторок пройде радісно, а далі до кінця тижня – самі будні.

СКОРПІОН

П’ятниця порадує надходженнями, на вихідних буде вдалим усе, за що візьметеся. У понеділок і четвер родинні проблеми не вирішать без вашої участі. У вівторок можна вирушати в дорогу. У середу можете випробувати удачу будь у чому.

СТРІЛЕЦЬ

Вирушати в дорогу добре у п’ятницю або неділю. В суботу на заваді стануть фінансові питання, у понеділок – здоров’я. Найважливіше цього тижня плануйте на вівторок. У середу можуть надійти гроші або подарунок. У четвер можна починати оздоровчий курс.

КОЗЕРІГ

Не починайте важливого ні у п’ятницю, ні в неділю. В суботу стережіться протягів та гострої їжі. Не оголошуйте намірів у понеділок. У дорогу вирушайте у вівторок. В середу важливо самому виконувати власні обов’язки. У четвер очікуйте на зміни. 

ВОДОЛІЙ

П’ятниця вдало завершить робочий тиждень. На вихідних родина підштовхуватиме вас до рішень: не піддавайтеся. У понеділок  або вівторок все одно доведеться змінювати рішення. Обережно з грошима у середу й четвер: є ризик втрати.

РИБИ

Не занурюйтеся в чужі конфлікти у п’ятницю, а тим більше у понеділок.Родинні справи вимагатимуть вашої участі на вихідних. Новини вівторка змусять вас приймати серйозні рішення у середу. Четвер присвятіть аналітиці й проектуванню.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *