Гороскоп на 8-14 грудня для усіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У п’ятницю й суботу зосередьтеся на особистому житті. Неділю проведете у гарному товаристві. Понеділок – гарний день для  починань. У вівторок обережно з грошима. Будьте правдиві і стережіться розчарувань у середу-четвер.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю можливі проблеми з грошима. На вихідних варто проаналізувати свої стосунки з друзями. Понеділок і вівторок – для активної роботи. Не відкидайте порад старшої за вас людини у середу. У четвер підбивайте підсумки.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю й суботу хтось змусить вас понервувати. В неділю перевірте фінанси: у понеділок можуть виникнути проблеми.  У вівторок через це можуть виникнути конфлікти. У середу робіть усе самотужки, четвер – для командної роботи.

РАК

На вихідних трудитиметеся як бджілка: ви любите навести лад до Нового року. У понеділок і вівторок так само наведіть лад у роботі. Середа пасує для романтичної вечері. У четвер дуже багато ризиків і проблем.

ЛЕВ

У п’ятницю завершуйте справи. Субота й неділя сприяють любові та особистим контактам. На понеділок плануйте справи, у яких потрібна удача. У вівторок і середу – високі ризики для здоров’я. Натомість у четвер чекайте на гарні новини.

ДІВА

У П’ятницю й суботу захочете, аби оточення поцінувало ваші досягнення.  Неділя – день інтуїтивних вчинків, у понеділок не приймайте рішень. У вівторок або середу можна вирушати в дорогу. На четвер плануйте важливі справи.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю й суботу будете дуже активними, але не всім це сподобається. Залучіть усі свої сили на запобігання конфліктам у неділю. Понеділок – складний день щодо фінансів. У вівторок і середу активно спілкуйтеся,  у четвер плануйте нові справи..

СКОРПІОН

Надмірна жвавість у п’ятницю-суботу може спричинити конфлікти. У неділю аналізуйте справи, у понеділок реалізуйте сплановане. Всі починання вівторка мають бути вдалими. У середу й четвер більше уваги до сімейних справ.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю доведеться вирішувати родинні проблеми. На вихідних будьте відкриті для нових знайомств. У понеділок доведеться шукати допомоги. У вівторок або середу  можлива поява спонсорів. У четвер дослухайтеся до новин.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю будьте уважні до здоров’я. У суботу можливе романтичне знайомство, неділя – для родини. У понеділок зробіть якнайбільше справ. Вівторок – вдалий день для навчання й нових починань. Середа-четвер – для особистого.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю-суботу не шукайте допомоги, ваші справи простіше, ніж здаються. У неділю все робитиметься ніби саме по собі. Понеділок і вівторок – для рутинних справ. Середа – травмонебезпечний день. У четвер спілкуйтеся зі старшими родичами.

РИБИ

На п’ятницю не плануйте значних витрат. У суботу починайте щось важливе, у неділю відпочивайте. У понеділок і вівторок можливі неприємності з начальством. У середу стережіться застуди. У четвер уважно дослухайтеся до новин.

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *