Гороскоп від 8 до 14 лютого для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

Цього тижня вам треба більше довіряти життю. Найбільш успішні дні – п’ятниця, понеділок і наступний четвер. Натомість ви будете мучитися нестачею грошей на вихідних і вишукувати прикрощі та розчарування у вівторок и середу.

ТЕЛЕЦЬ

Велелюдний тиждень: на самоті побути навіть за бажання вийде лише у вівторок і четвер. П’ятниця й середа пасують для ділових контактів, а субота – для родинних зустрічей. Не проґавте можливість щось змінити у своєму житті в неділю або понеділок.

БЛИЗНЮКИ

Не плануйте великих витрат, надто на п’ятницю та вівторок-середу. На вихідних не зривайте на рідних поганий настрій. У понеділок найкраще – взагалі уникати будь-якого спілкування. У четвер спробуйте зробити щось корисне, для родини.

РАК

Удача у справах п’ятниці не виключає ймовірності травмуватися в суботу. Як ніколи, в неділю-понеділок вам потрібна буде вся потужність вашої інтуїції. Зважайте на фінансові ризики у вівторок. Середа й четвер пасують для ділової поїздки.

ЛЕВ

Ви не надто схильні до сімейного життя – у п’ятницю та вівторок-середу матимете шанс щось виправити. Адже саме з цим пов’язані і удача суботи, і оновлення в неділю. Спробуйте безкорисливо комусь допомогти у понеділок або четвер.

ДІВА

Дивне розмаїття протягом цілого тижня: наполеглива праця у п’ятницю-суботу, родинні радощі в неділю-понеділок. Кепські справи зі здоров’ям та грошима у вівторок-середу остаточно зіпсують настрій у четвер. Але це ж не кінець…

ТЕРЕЗИ

Потяг до незалежності у п’ятницю може призвести до конфлікту на вихідних. Удача понеділка-вівторка буде швидше моральною, ніж матеріальною. І коли ви будете вже на межі відчаю в середу, четвер принесе якісь надходження.

СКОРПІОН

У п’ятницю є шанс поїхати від поганого настрою й неможливості щось змінити на вихідних. Шанс привернути у понеділок або вівторок удачу є, якщо правильно оберете,  до кого звернутися по допомогу. Зміни середи-четверга від вас не залежать.

СТРІЛЕЦЬ

Ваше бажання все вирішити у п’ятницю самотужки може призвести до гострого розладу здоров’я в суботу або неділю. У понеділок і вівторок варто понад усе сподіватися на допомогу рідних. Остерігайтеся травм у середу і не проґавте удачу в четвер.

КОЗЕРІГ

Ситуація тижня потребує усієї вашої уваги і невпинної діяльності у п’ятницю, на вихідних.  А у вівторок-середу варто справлятися з усім самотужки. Застереження одне: серед безгрошів’я не пропустіть змоги заробити у понеділок або четвер.

ВОДОЛІЙ

Не розривайтеся між потягом до активного життя і страхом перед невдачею у п’ятницю-суботу. Неділя й понеділок найбільше сприятимуть аналізу й плануванню. Не починайте справ у вівторок-середу й не приймайте рішень у четвер.

РИБИ

Не відкладайте рішень з п’ятниці на суботу: у неділю знайдеться чимало невдоволених. Не намагайтеся виправляти фінансові невдачі у понеділок-вівторок. У середу приймайте рішення, у четвер шукайте команду для їхнього втілення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *