Гороскоп від 6 до 12 вересня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Вже від п’ятниці всі вихідні – з родиною. Тільки поводьтеся обережно: в суботу ймовірні травми. Від понеділка доведеться спілкуватися у справах, у вівторок вирушайте в дорогу. В середу не вистачатиме грошей, у четвер з’явиться шанс усе змінити.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю щось піде не за планом. На вихідних збирайте інформацію й бережіть здоров’я. Не приймайте рішень у понеділок і обережно поводьтеся з технікою у вівторок. У середу-четвер завершуйте раніше розпочаті справи.

БЛИЗНЮКИ

Не сидіть на місці у п’ятницю й не робіть важливого на вихідних. Обходьтеся самотужки в понеділок. Будьте уважні у вівторок, щоб у середу не довелося щось переробляти. Не піддавайтеся на тиск у четвер, щоби не наробити помилок.

РАК

Тримайте настрій під контролем: у п’ятницю й вівторок можете потрапити у конфліктну ситуацію. На вихідних і в четвер не шукайте допомоги й бережіть гроші. У понеділок-вівторок зможете запобігти конфлікту в родині. У вівторок можливі надходження.

ЛЕВ

Не починайте фінансових проектів у п’ятницю. На вихідних можливі зміни у вашому оточенні. Рішення і планування – усе в понеділок. Не починайте справ у сумнівній компанії у вівторок-середу. І обережно поводьтеся з грошима в четвер.

ДІВА

З ситуації п’ятниці виходьте в суботу-неділю без сторонньої допомоги і радикальних засобів. У понеділок у фінансах – тимчасове «затишшя». Спроби виправити ситуацію у вівторок будуть невдалими, а от у середу-четвер не проґавте свого шансу.

ТЕРЕЗИ

Фінансові справи у п’ятницю-суботу вас розчарують. Спробуйте щось виправити у неділю-понеділок, але у вівторок не шукайте поради: можливий обман. У середу не приймайте рішень, у четвер уникайте неприємних для вас людей.

СКОРПІОН

Феєричний тиждень: зірки обіцяють удачу у п’ятницю, неділю-понеділок і в четвер. Можете скористатися сприянням зірок для однієї справи – можете на кілька дрібних. Але зважайте, що в суботу й вівторок-середу можливі конфлікти через гроші.

СТРІЛЕЦЬ

Від п’ятниці до четверга, особливо в неділю й понеділок доведеться багато пересуватися – під загрозою травматизму. У середу не шукайте допомоги. Найбільш вдалий збіг зірок очікується у суботу й вівторок: скористайтеся цим на повну.

КОЗЕРІГ

Удача п’ятниці може позбавити вас пильності у поводженні з фінансами. Важливо пам’ятати про це в неділю й середу. Критично ставтеся до новин і обіцянок у суботу й четвер. Бережіть здоров’я у понеділок і не лінуйтеся у вівторок.

ВОДОЛІЙ

Проблеми зі здоров’ям у п’ятницю змусять вас попрацювати на вихідних. У понеділок стережіться неприємних випадків. У вівторок можна шукати допомоги. Надходження середи доведеться одразу й витратити: чи не помилилися ви, дізнаєтеся в четвер.

РИБИ

П’ятниця сприятлива для поїздок, а на вихідних краще не користуватися транспортом й посидіти вдома. Не поспішайте витрачати отримане у понеділок і не будуйте планів у вівторок. У середу й четвер можливі конфлікти через гроші.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *