Гороскоп від 5 до 11 квітня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У п’ятницю можна розраховувати на прибуток. На вихідних займіться аналітикою. Від понеділка багато що може змінитися, але у вівторок бережіть здоров’я, а в середу уникайте конфліктів, навіть чужих. І не поспішайте з висновками у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Дослухайтеся до внутрішнього голосу у п’ятницю і в неділю. В суботу варто йти назустріч бажанням родини. Понеділок пасує для оздоровчих процедур. Не ведіться на обмани у вівторок і середу. Найважливіше цього тижня плануйте на четвер.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю й потім у вівторок остерігайтеся травм та інших несподіванок. Найкращі дні тижня – субота й понеділок. Якщо треба приймати рішення, не робіть цього у неділю, почекайте до середи. У четвер ретельно проаналізуйте події тижня.

РАК

У п’ятницю приймайте рішення, на вихідних  утримуйтеся від цього. Родинні проблеми підступають у понеділок, щось робити з цим краще у вівторок. Новини середи сприятимуть вирішенню багатьох проблем, у четвер звертайтеся по допомогу.   

ЛЕВ

У п’ятницю ви активні, як з моторчиком, але в суботу можете в чомусь розчаруватися. На прибутки розраховуйте в неділю. Від понеділка можна багато чого зробити й навіть вирушити в дорогу у вівторок. Середа – для сімейних справ. У четвер чекайте новин.  

ДІВА

У п’ятницю й вівторок можна розраховувати просто на удачу – без підготовки. В суботу й неділю навпаки все плануйте. Невдалий день для спілкування – понеділок. Не приймайте рішень у середу, Четвер – для аналітичної роботи.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю краще діяти самотужки, в суботу працюйте в команді. Важливі підсумки підбивайте в неділю. У понеділок-вівторок і увага, і гроші – для родини. Середа – гарний день для спілкування й пошуку партнерів. У четвер обходьтеся без рішень.

СКОРПІОН

Новини п’ятниці надихнуть вас на активну діяльність, але не переборщіть: у неділю й понеділок не все вийде так, як хотілося б. Від вівторка гарні дні для навчання й навіть зміни роботи чи професії. У четвер уникайте відвертих розмов.

СТРІЛЕЦЬ

Для мандрівок цього тижня пасують п’ятниця та вівторок. У суботу-неділю «потягніть» з рішеннями. У понеділок варто звернутися по допомогу, принаймні порадою. Не починайте важливого у середу і вдайтеся до аналітики у четвер.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю скористайтеся удачею, в суботу проаналізуйте наслідки. У неділю займіться здоров’ям. Родинні проблеми вирішуйте в понеділок. Новинами вівторка скористайтеся для бізнесу. Середа – для спілкування, у четвер можна вирушати в дорогу.

ВОДОЛІЙ

У суботу обережно з надходженнями п’ятниці: в неділю вони будуть більш потрібними. У понеділок знову додасться, не обов’язково грошима. У вівторок бережіть здоров’я. У середу розраховуйте на допомогу і не починайте важливого у четвер.

РИБИ

Ваша найсильніша якість цього тижня – інтуїція. Пливіть за течією! Саме інтуїція вбереже вас від марних сподівань і турбот на вихідних, неприємностей у понеділок-вівторок і застереже від травм на дорозі та в побуті у середу-четвер

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *