Гороскоп від 22 до 28 березня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У п’ятницю утримуйтеся від захоплень. На вихідних вашому успіхові хтось позаздрить – хто, заздалегідь не передбачите. Від понеділка до середи розвивайте успіх. Не проґавте «зміни вітру» у вівторок і не шукайте допомоги у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Конфлікт п’ятниці на вихідних допоможе вирішити родина. Понеділок сприятливий для  мандрівників. Здійснення рішень вівторка відкладіть на потім. Все одно у середу й четвер  доведеться слідувати за подіями, а не навпаки.

БЛИЗНЮКИ

Отримані у п’ятницю надходження на вихідних родина допоможе витратити на успішну справу. У понеділок можна дізнатися багато цікавого: гарний день для навчання. Вирушати в дорогу слід у вівторок, або відмовтеся від мандрівки у середу й четвер.

РАК

Справи треба зрушити з місця у п’ятницю-суботу. У неділю можуть виникнути проблеми зі здоров’ям. Не втручайтеся в чужі суперечки у понеділок и не залучайте будь-кого до справ у вівторок-середу. У четвер не підбивайте підсумків.  

ЛЕВ

Успіх п’ятниці на вихідних має бути вирішальним для всіх ваших рідних. У понеділок-вівторок важливі рішення приймати й виконувати доведеться самотужки. Для подорожей сприятливий день – середа. У четвер не починайте нічого важливого.

ДІВА

На всі починання п’ятниці-суботи може не вистачити грошей. У неділю-понеділок дослухайтеся до чогось незвичного. Не приймайте допомоги у вівторок. У середу вашої уваги потребуватиме родина. У четвер починайте справи, в яких без удачі не обійдешся.  

ТЕРЕЗИ

Не очікуйте великих грошей у п’ятницю. Вирушайте на відпочинок і займіться здоров’ям на вихідних. Не впадайте у відчай у понеділок-вівторок: можна й захворіти. А середу й четвер присвятіть родинним справам.

СКОРПІОН

У п’ятницю бережіть здоров’я. На вихідних не переймайтеся труднощами. Натомість понеділок використайте на повну: сприятливий день. У вівторок не підбивайте підсумків. У середу звертайтеся по допомогу, а у четвер не починайте важливого.

СТРІЛЕЦЬ

Не приймайте рішень у п’ятницю й не хваліться прибутками на вихідних: позаздрять. З понеділка активно працюйте. у вівторок можна отримувати нові знання. Перевірте фінансові документи у середу й не цурайтеся велелюддя у четвер.

КОЗЕРІГ

Не витрачайте грошей у п’ятницю. Субота для мандрівок, неділя для відпочинку. У понеділок можна шукати нової роботи, а у вівторок уникайте чогось нового. У справах середи вам потрібна буде допомога. У четвер можна починати важливе.

ВОДОЛІЙ

Справам п’ятниці-суботи може завадити недуга. Підлікуйтеся у неділю й починайте активну діяльність від понеділка. У вівторок можна вирушати в дорогу, натомість у середу-четвер до вас можуть приїхати родичі або партнери по справах.

РИБИ

Вашим родинним справам у п’ятницю-суботу дуже потрібна удача. У неділю дізнаєтеся щось цікаве. У понеділок доведеться багато спілкуватися. Утримайтеся від витрат у вівторок. У середу й четвер завершуйте задавнені справи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *