Гороскоп від 16 до 22 серпня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю зважте фінансові можливості: чи варто вирушати в дорогу в суботу. В будь-якому разі неділя не пройде на самоті. У понеділок приймайте рішення, вівторок і четвер для цього не пасують. У середу не час звертатися за допомогою.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця сприяє роздумам і аналітиці. В суботу остерігайтеся травм. Від неділі до середи виконуйте повсякденні роботи, нічого важливого не починайте, надто у понеділок. Якщо треба кудись поїхати, в дорогу можна вирушати у четвер.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю бійтеся обману. На вихідних можна підігнати задавнені справи і навіть підзаробити. У понеділок уважно поставтеся до власного здоров’я. У вівторок отримаєте не зовсім те, на що сподівалися. У середу-четвер просто працюйте.

РАК

Очікуване чи неочікуване можете отримати у п’ятницю й потім у вівторок. У суботу не втручайтеся у конфлікт. У неділю проаналізуйте свої фінанси. Не довіряйтеся нікому в понеділок. Не приймайте рішень у середу й бережіть здоров’я у четвер.

ЛЕВ

П’ятниця накриє розчаруванням. На вихідних вирішуйте, як зарадити справам. Активна діяльність у понеділок-вівторок може змінити ситуацію. Найважливіші справи плануйте на середу. У четвер дослухайтеся до власної інтуїції.

ДІВА

Не проґавте удачу у п’ятницю. Не приймайте рішень і обережно поводьтеся з грошима на вихідних. Не довіряйте грошей у понеділок і не поспішайте витрачати отримане у вівторок. Не звертайтеся по  допомогу в середу й починайте важливе у четвер.

ТЕРЕЗИ

Не починайте важливого у п’ятницю-суботу: розчаруєтеся. Все може змінитися в неділю, але у понеділок доведеться долати підводні камені. На вівторок плануйте справи, що потребують удачі. У середу-четвер залагоджуйте фінансові справи.

СКОРПІОН

Ви готові до активної роботи у п’ятницю-суботу. На неділю краще нічого серйозного не планувати. Не шукайте допомоги у понеділок, у вівторок доведеться приймати серйозні рішення. Однак у середу-четвер нічого важливого не починайте.

СТРІЛЕЦЬ

П’ятниця потребує обережності в усіх напрямках. На вихідних можливі родинні новини. Не зустрічайтеся з начальством у понеділок, всі зустрічі плануйте на вівторок. Не приймайте рішень у середу й зробіть щось хороше для родини у четвер.

КОЗЕРІГ

У дорогу вирушайте у п’ятницю. На вихідних зробіть якнайбільше на майбутнє, можна навіть звернутися по допомогу. У понеділок зважайте на нестачу коштів, у вівторок бережіть здоров’я. Середа – для родини. У четвер стережіться травм.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю не користуйтеся технікою. Не приймайте рішень у суботу, в дорогу вирушайте в неділю. Чекайте новин у понеділок. Якщо не почали важливе у вівторок, утримайтеся від різких рухів у середу. У четвер дошкулятиме нестача грошей.

РИБИ

П’ятниця – день для освідчень і навіть одружень. На вихідних утримуйтеся від справ з ризиком травматизму. У понеділок-вівторок варто працювати в команді, в середу краще побути на самоті. Не покладайте великих сподівань на четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *