Гороскоп від 19 до 25 жовтня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю доведеться обирати між романтичною вечіркою та заробітком. На вихідних важливо не перевтомитися. Поїздка понеділка може бути вдалою. Не поспішайте робити висновки у вівторок та четвер. Середа – для сімейних радощів.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця пасує для завершення справ. На вихідних відпочивайте, оздоровлюйтеся й зробіть щось корисне для родини. Не шукайте допомоги у понеділок-вівторок. Важливі справи починайте в середу, перевірте фінансові документи у четвер.

БЛИЗНЮКИ

Якщо правильно обійдете несподіванки у п’ятницю, на вихідних чекатимуть успіх і матеріальні зміни. З неприємностей понеділка-вівторка вийдете успішно. У середу займіться здоров’ям, у четвер не починайте нових справ.

РАК

У п’ятницю чекає ремонт в оселі або прибирання. В суботу проявите себе профі, але не хваліться успіхом у неділю. У понеділок-вівторок не спілкуйтеся з неприємними людьми.  Добре подумайте, чи варто вам виїжджати у середу-четвер.

ЛЕВ

У п’ятницю можуть виникнути фінансові проблеми. На вихідних хтось із друзів допоможе вам «перекантуватися». Найбільш сприятливі для вас понеділок і середа. Уникайте конфліктів у вівторок і не робіть нічого зопалу в четвер.

ДІВА

Не чекайте допомоги у п’ятницю й змініть щось навколо себе на вихідних. Важливі справи починайте у понеділок і завершуйте у середу. У вівторок і четвер більше дослухайтеся до внутрішнього голосу і не робіть зайвого.

ТЕРЕЗИ

П’ятниця для вас – найбільш сприятливий день цього місяця. На вихідних не перекладайте свої справи на когось і стережіться застуд. Не витрачайте грошей у понеділок-вівторок, поїздка середи буде вдалою. У четвер починайте важливі справи.  

СКОРПІОН

Поїздка п’ятниці додасть сенсу вашим справам. На вихідних навпаки робіть лише домашні справи. Прикрощі понеділка вже у вівторок вам допоможуть подолати. Найбільше справ зробіть у середу і не лякайтеся власного розчарування у четвер. 

СТРІЛЕЦЬ

Після поїздки п’ятниці власна оселя якось розчарує вас. Та не поспішайте на вихідних щось змінювати вдома. Краще займіться власною зовнішністю. У понеділок-вівторок варто добре попрацювати. Не чекайте надходжень одразу.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю старайтеся нікуди не запізнюватися. На вихідних на вас чекає приємне спілкування. У понеділок  доведеться зробити щось для родичів. Усе найважливіше плануйте на вівторок. Не долучайте до своїх справ випадкових людей у середу-четвер.

ВОДОЛІЙ

П’ятниця – гарний день для спілкування. А на вихідних дрібна сварка може перетворитися на конфлікт. Прийняті у понеділок рішення здійснюйте самотужки у вівторок. Середа для домашніх справ, четвер – для завершення справ на роботі.

РИБИ

У п’ятницю не хапайтеся за найперше рішення. На вихідних активно відпочивайте. У понеділок не користуйтеся технікою.  Хтось поважний допоможе вам і вашій родині у вівторок-середу. У четвер можна сподіватися на значні зміни.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *