Гороскоп на 29 червня-5 липня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

П’ятниця – день підсумків. Сімейні справи плануйте на неділю: в суботу просто відпочивайте. У понеділок не з’ясовуйте стосунків, у вівторок не перекладайте на когось власні справи. Середа – день травмонебезпечний. Знайомства залиште на четвер.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю не закінчуйте важливі справи. Субота і неділя сприятливі для участі в конкурсах і змаганнях. У понеділок починайте проекти, на вівторок призначайте зустрічі. У середу не приймайте рішень. На четвер не плануйте поїздок.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю й суботу обережно витрачайте гроші. У неділю зробіть щось важливе. У понеділок можливе нездужання. У вівторок хтось близький розчарує вас. На середу не призначайте оздоровчих процедур. У четвер може вийти все, за що візьметеся.

РАК

Зустрічі п’ятниці й суботи будуть приємними. На неділю вирушайте на короткий відпочинок. У понеділок можна бути відвертими, у вівторок будьте обережними. Важливі справи розпочинайте у середу. У четвер ситуація може різко змінитися.

ЛЕВ

Остерігайтеся травм у п’ятницю. На вихідних буде багато нового й цікавого. У понеділок доведеться багато працювати. На новини очікуйте у вівторок, у середу не звертайтеся по допомогу. У четвер зробіть важливі висновки.

ДІВА

Не підбивайте підсумків у п’ятницю. В суботу проаналізуйте тиждень, що минув. У неділю доведеться робити неприємне, але корисне. У понеділок та вівторок обережно витрачайте гроші. У середу-четвер шукайте додаткового заробітку.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю-суботу можливі і витрати, й надходження. В неділю  зустрічайтеся зі старими друзями і заводьте знайомства. У понеділок і середу не приймайте важливих рішень. У вівторок і  четвер спробуйте проявити самостійність і незалежність.

СКОРПІОН

Зміни п’ятниці наштовхнуть вас на активність і важливі рішення в суботу чи неділю. У понеділок і середу не пропустіть сприятливі обставини.  У вівторок доведеться вирішувати родинні проблеми. У четвер не починайте нових справ зопалу.

СТРІЛЕЦЬ

П’ятниця налякає фінансовою скрутою, субота й неділя допоможуть вирішити проблеми. У понеділок уникайте важливих справ, рішення приймайте у вівторок або середу. Четвер сприятливий для мандрівок.

КОЗЕРІГ

П’ятниця пройде у великому товаристві. На вихідних не відмовляйтеся від зустрічей та побачень. . У понеділок і середу матимете  шанс багато що зробити важливого. Вівторок обіцяє працьовитим нові звершення. У четвер підбивайте підсумки.

ВОДОЛІЙ

Події п’ятниці мають бути приємними для вас. У суботу ще попрацюйте на успіх. В неділю не починайте нічого без порад мудрої людини. Новини понеділка та вівторка обіцяють позитивні зміни. На середу не покладайте сподівань, удачу ловіть у четвер.

РИБИ

У п’ятницю хтось мудрий підкаже важливі рішення. На вихідних шукайте компромісів. У понеділок можете опинитися в центрі конфлікту. Не для всіх приємними будуть ваші рішення у вівторок. Середа для активної роботи. Четвер – для нових зустрічей.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *