Гороскоп на 23-29 березня для усіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

П’ятниця й субота занурять вас у сімейні радощі. Будьте особливо уважні в розмовах у неділю.

У понеділок отримаєте щось цінне, необов’язково грошима. У вівторок і четвер можна починати важливе, у середу варто добре зважити обставини.

ТЕЛЕЦЬ

Завершуйте справи у п’ятницю, на вихідних відпочивайте, у неділю бережіть здоров’я. У понеділок не будьте надто відверті з незнайомими людьми. Фінансові справи відкладіть вівторок або середу. Домовленості четверга обіцяють гарні справи.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця й субота обіцяють успіхи, в неділю не звертайтеся за допомогою. Понеділок  пасує для активного спілкування. Звіти, конкурси, іспити найкраще планувати на вівторок. У середу приймайте рішення, покупки плануйте на четвер.

РАК

Не приймайте рішень у п’ятницю. В суботу можна активно спілкуватися, неділю краще провести у вузькому колі. У понеділок можна міняти роботу й заводити знайомства. Вівторок – для важливих рішень.  В середу можливі зміни, у четвер багато працюйте.

ЛЕВ

У п’ятницю гроші не знадобляться. Субота обіцяє нові можливості. В неділю бійтеся травм. Не будьте довірливі у понеділок, уникайте скандалів у вівторок,. Робіть усе самостійно в середу. Четвер, навпаки, для командної роботи.

ДІВА

П’ятниця обіцяє позитивні зрушення. На вихідних не шукайте допомоги, зокрема, в неділю не розповідайте про наміри. У понеділок завершуйте почате, вівторок – для нових починань. Середа небезпечна травмами. Четвер – гарний день для контактів.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю можливі фінансові проблеми. Не шукайте нових знайомств у суботу. Натомість зустріч у неділю може змінити ваше життя. У понеділок усе вийде без допомоги. У вівторок можна шукати нової роботи. Середа й четвер обіцяють бути успішними.

СКОРПІОН

Родинну вечірку організуйте у п’ятницю, бо на вихідних можуть виникнути нагальні справи чи навіть поїздка. У понеділок і вівторок будьте гранично уважні на роботі, аби уникнути прикрощів. Середа обіцяє надходження. Четвер – день інтуїтивних рішень.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу не долучайте нікого до справ. У неділю не з’ясовуйте стосунків із рідними. У понеділок перевірте фінанси. Всі покупки здійсніть у вівторок, у середу не випускайте грошей з рук. Не довіряйте пропозиціям у четвер.

КОЗЕРІГ

Не витрачайте грошей у п’ятницю. Субота – для домашніх справ, неділя – для сімейного відпочинку та поїздок. Понеділок і вівторок – конфліктні дні, будьте обережні. Не роздавайте обіцянок у середу і будьте готові до розчарувань у четвер.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю все вийде на краще. У суботу влаштуйте свято для родини, в неділю уникайте конфліктів. У понеділок не починайте жодних справ, у вівторок займіться здоров’ям.  Нові справи розпочинайте в середу, у  четвер обмежте пересування.

РИБИ

Чекайте важливих новин у п’ятницю, в суботу не приймайте рішень. У неділю уникайте спілкування. В понеділок можуть запропонувати заробіток. У вівторок можете опинитися в конфліктній ситуації. У поїздку вирушайте в середу. Четвер – для романтичного побачення.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *