Гороскоп на 17-23 листопада для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

Плани тижня здебільшого виконаєте. В дорозі на вихідних пильнуйте гроші та речі. У понеділок рідні «гратимуть» за вашими правилами. Вівторок і середа пасують для аналізу та нових рішень. У четвер презентуйте проекти й радьтеся з колегами.

ТЕЛЕЦЬ

На відпочинок на вихідних не розраховуйте. У понеділок шукайте грошовитих партнерів. Вівторок – травмонебезпечний день, але посидіти вдома не вдасться. У середу час порадитися з фахівцями, у четвер намагайтеся зовсім не витрачати грошей.

БЛИЗНЮКИ

Весь тиждень намагайтеся дотримуватися правил. Субота й неділя несприятливі у фінансовому сенсі. На понеділок призначайте важливі зустрічі, бо у вівторок і четвер краще уникати новацій, а в середу вашим планам може завадити здоров’я. 

РАК

У п’ятницю-суботу рухайтеся подалі від запитань. У неділю можна дивувати й порушувати загальноприйняті канони. У понеділок завершуйте раніше почате, на вівторок не плануйте важливого. У середу-четвер можна братися за нове.

ЛЕВ

У п’ятницю-суботу присвятіть увагу рідним. У неділю не ведіться на те, що лежить на поверхні: понеділок усе змінить. У вівторок обмежте спілкування. У середу-четвер можуть виникнути фінансові проблеми в когось із родини.

ДІВА

П’ятниця й середа – травмонебезпечні дні. На вихідних у родині можуть з’явитися нові обличчя. У понеділок найкращий ваш друг – ви самі. У вівторок приймайте важливі рішення, у четвер шукайте фінанси і партнерів для їхнього здійснення.

 

ТЕРЕЗИ

Уникайте суперечок у п’ятницю: вони матимуть наслідки на вихідних. У понеділок важливо покращити настрій усім вашим рідним. У вівторок можна спілкуватися з чиновниками. Від розчарувань середи врятує активність у четвер.

СКОРПІОН

У п’ятницю важливо починати якісь дії для вашої кар’єри. Натомість є ризик на вихідних залишитися без грошей. У понеділок бійтеся шахраїв, у вівторок стережіться застуди. Середа-четвер – найкращі дні для спілкування з начальством.

СТРІЛЕЦЬ

П’ятниця – день для суцільної обережності. На вихідних витрачайте якнайменше грошей. У понеділок і вівторок будьте уважні до дрібниць у поведінці вашого оточення. У середу ловіть удачу,  у четвер шукайте гідного товариства.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю-суботу купуйте лише заплановане. Спонтанні рішення в неділю на тривалий час зіб’ють вас з пантелику. Сміливо рухайтеся назустріч змінам у вівторок і бережіть здоров’я у середу. У четвер важливо якнайменше розмовляти.

ВОДОЛІЙ

Новини п’ятниці відкриють можливості для справ, але грошей ще не додадуть. На вихідних можливі нові знайомства. У понеділок не шукайте грошей. Обережно з технікою у вівторок, не будьте довірливими в середу і не чекайте грошей у четвер.

РИБИ

У п’ятницю й на вихідних перестанете скаржитися на долю. Від понеділка починайте все, що потребує удачі. У вівторок розвивайте розпочате. Не втручайтеся в чужі конфлікти в середу й нічого не робіть без підготовки у четвер.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *