Гороскоп на 13-19 жовтня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

П’ятниця не пасує для великих витрат. На вихідних доведеться перечекати активність родичів. Усе вдале починається цього понеділка. У вівторок будьте уважні до здоров’я. Середа порадує новинами, у четвер багато що може змінитися.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю починайте найважливіше. На вихідних влаштуйте сімейне свято або романтичний пікнік. У понеділок-вівторок усе залежатиме від рішення старших або начальства. У середу перевірте фінансові документи. Не підбивайте підсумків у четвер.

БЛИЗНЮКИ

Від п’ятниці за вихідні родина встигне і засмутити, й потішити. Не чекайте допомоги у справах понеділка. Натомість допоможіть родичам, чим зможете, у вівторок. Завершуйте розпочаті справи у середу і не починайте нових у четвер.  

РАК

Поїздка п’ятниці-суботи може бути вдалою, але втомливою. У неділю добре відпочиньте. Не перекладайте своїх обов’язків на когось у понеділок. Родинні справи маєте завершувати у вівторок. Обережно з технікою в середу і плануйте важливе на четвер.

ЛЕВ

У п’ятницю-суботу родинні обов’язки вимагатимуть ваших витрат. У неділю відмовтеся від поїздок. У понеділок і вівторок новини йтимуть одна за одною. Не приймайте рішень у середу і не відмовляйте рідним у допомозі у четвер.

ДІВА

У п’ятницю-суботу не на все вистачить грошей. У неділю хтось старший втрутиться в ситуацію. Можливі зміни у понеділок. У вівторок зробіть щось хороше для найдорожчих. Не користуйтеся технікою в середу й слухайтеся старших у четвер.  

ТЕРЕЗИ

П’ятниця – гарний день для спілкування з начальством або владою. На вихідних вирушайте в дорогу. Не випускайте гроші з рук у понеділок і стережіться травм у вівторок. Не шукайте помічників у середу й стережіться застуди у четвер.

СКОРПІОН

Довіртеся внутрішньому голосу у п’ятницю-суботу. У неділю завершуйте справи минулого тижня, а понеділок віддайте родині. Будьте обережні з хімічними речовинами у вівторок. Новини середи змусять вас активізуватися у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Активно спілкуйтеся й вирішуйте справи у п’ятницю, на вихідних вирушайте в дорогу. Від вашого рішення багато що залежатиме у понеділок-вівторок. Постарайтеся повернутися до середи і довіртеся внутрішньому голосу в четвер.

КОЗЕРІГ

Будьте обережні у спілкуванні з начальством у п’ятницю-суботу: можуть бути неприємні наслідки. Неділя й четвер – гарні дні для мандрівників, а понеділок – для занять ручною працею. Чекайте змін у вівторок-середу, на жаль, не обов’язково приємних. 

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю постарайтеся зменшити пересування. На вихідних не шукайте компанії, а від понеділка, навпаки, робіть усе колективно. У вівторок дізнаєтеся про щось цікаве. Проаналізуйте новини у середу і не залучайте нікого до справ у четвер.

РИБИ

На п’ятницю-суботу плануйте справи для всієї родини. У неділю не випускайте грошей з рук. Не приймайте рішень у понеділок: це може спричинити конфлікт у вівторок. У середу можливі нові знайомства, у четвер на щось не вистачить грошей.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *