Вони захищатимуть наші права! У Чернівецькій обласній раді від партії «За права людини» № 28

Єлизавета Пушко-Цибуляк

єдина жінка на Буковині, яка очолює обласну партійну організацію, голова райдержадмінстрації Кіцманщини. Вона – перший номер у списку кандидатів до обласної ради від партії «За права людини»:

– Наша партія народилася з потреб людей, які постійно та повсюдно відчувають ущемлення своїх найелементарніших прав. Адже навіть отримати довідку стає інколи проблемою, не кажучи вже про більш складні дії.

Щоби вже зараз якось допомогти буковинцям – треба ж з чогось починати – ми відкрили на сайті обласної організації (http://bukzpl.com.ua) інформаційно-консультативний центр, де можна поставити будь-яке запитання й отримати відповідь на зразок дорожньої карти, такий собі алгоритм вирішення власної проблеми.

На посаді голови РДА намагаюся також захищати права людей, але в інший спосіб: зашутрували 10 км доріг, провели газ до Стрілецького Кута, відкрили садок у Драчинцях…

Микола Шупеня:

– Слід добиватися реального самоврядування, щоби громади сіл, селищ і міст відчували себе господарями на своїй території. Домагатимуся, щоби на державному рівні прийняли закони про надання більших можливостей для місцевих громад. Тож, вони не будуть «прохачами», а реально володітимуть фінансовою базою.

Людмила Городницька

голова Чернівецької міської організації партії «За права людини», викладач:

– Тісна співпраця органів державного управління та місцевого самоврядування в галузі освіти, тобто райвідділів освіти та райрад, обласного управління освіти а облради при вирішенні таких питань:

  • покращення матеріальної бази шкіл і вишів, а саме – бібліотеки, їдальні, спорзали, комп’ютерні та мультимедійні класи, медпунктти, гуртожитки;
  • створення рівних умов доступу до інформаційних та навчальних джерел для дітей міста і села;
  • розвиток на Буковині профтехнічного навчання, відкриття нових спеціальностей, які необхідно сьогодні для розвитку низки галузей економіки краю;
  • покращення рівня якості підготовки учнів загальноосвітніх шкіл і вищиих навчальних закладів шляхом надання широких автономних прав педагогічним і науковим педколективам.

Сергій Городенський

директор компанії «Доріван»

– Мене турбує сміттєзвалище, яке між Садгорою і Чорнівкою. Органічні відходи одразу потрапляють у воду. У Садгорі склалася ситуація, коли уся вода є технічною, непридатною для пиття. Крім того, необхідно робити каналізації. Болюче питання – це дороги. Їх просто не ремонтують. Я знаю як цю проблему вирішити: треба створити комунальне підприємство з добування гравійно-піщаної суміші, щоби цього не робили приватні підприємства. За зароблені кошти – ремонтувати дороги!

Анатолій Гуйван

президент Чернівецької обласної федерації самбо, віце-президент обласної федерації дзюдо, керівник чернівецького регіонального підрозділу молочної компанії «Галичина»:

– Не люблю багато обіцяти. Менше слів – більше справ. Я захищатиму підприємців, опікуватимусь харчовою промисловістю. Обов’язкво активно займатимусь пропагандою здорового способу життя. Сприятиму розвитку спорту на Буковині.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Вони захищатимуть наші права! У Чернівецькій обласній раді від партії «За права людини» № 28”