Допомога лебедям продовжується!..

DIGITAL CAMERA
Щорічно на водоймища в селі Чортория прилітають зимувати лебеді-шипуни. І щорічно чернівецькі школярі, як і школярі Чернівецької області, долучаються до акції допомоги птахам взимку.
З ЗМІ ми вже знаємо, що птахи знову повернулися на озера в Чорторию, продовжується  допомога  птахам від всіх небайдужих громад, людей, які передають корми для лебедів, або проїздом завертають на озера і привозять птахам зерно, хліб.    У вихідні дні, зазвичай, людей більше. Але і в будні до птахів навідуються. 21 січня  учні Вашківецької школи приїхали на озеро годувати птахів.

21 cічня. Чортория

DIGITAL CAMERA

Учні 8-А класу, 6- А класу та голова товариства “Талант”- Гнатишин Галина (10-Б клас) 21 січня з”їздили в Чорторию. Відвідали спочатку школу, де нас тепло зустріла Леся Миколаївна, порозмовляли з учнями одного з класів школи та залишили зібрані кошти на зерно для лебедів. Далі учасники акції “Допоможіть лебедям чорторийських озер” відправились до лебедів. Де милувавшись їх красою кормили привезеним хлібом та зерном. Цьогоріч птахів чимало… Чекають гостинців від людей, одразу ж без страху підпливають до берега, не боючись їдять з рук.
Учні Вашківецької школи, перебуваючи у Чорториї на озері, вирішили зібрати ще для лебедів корму та коштів і у лютому знову відвідати чудо-птахів.
З повагою вчителі інформатики Вашківецької ЗОШ:
Усик Ольга Григорівна, Гиршвельд Наталія Іванівна

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

15-20 січня  2013 р. учні Чернівецької гімназії №2 за рішенням Ради РеГі провели акцію збору коштів для купівлі кормів лебедям, що зимують на озерах села Чортория. 21 січня кошти передали  школярам Чорторийської школи, як і в минулому році. За ці гроші куплять корми для птахів.

lebedi19
Дарія Кузьміна і Христина Кутейнікова опікуються лебедями Чорториї

24 січня. Чортория

lebed1308

Ось таке повідомленя і фото надіслала Олександра Харина, директор Чорторийської ЗНЗ І ступеня:
“Учні 1 – 4 класів із класоводами Гаврилюк С.Д., Хариною О.М. 23 січня і сьогодні, 24 січня із Загарією В.О. годували лебедів. Птахів є більше сотні. Побачивши дітей, вони зразу пливуть до берега. Корм закупили, наступного тижня також підемо. Дякуємо за підтримку вам і Ользі Григорівні Усик, ви робите добру справу.”

lebed1301

lebed1302

lebed1303

lebed1305

lebed1306

lebed1307

lebed1304
Велике вітання і подяка Вашим учням, пані Олександра, за таку щиру допомогу лебедям!

Ми вдячні всім небайдужим людям, які передають корми для лебедів, або проїздом завертають на озера і привозять птахам хліб, зерно.

Продовження читай за посиланням – https://versii.cv.ua/pohlyad/nasha-dopomoga-ptaham-prodovzhuyet-sya/20642.html

Тетяна Спориніна, «Версії»,
Фото автора і ті, що передали школярі Вашківецької школи.
Вашківці — Чортория — Чернівці, січень 2013

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 коментарів “Допомога лебедям продовжується!..”