Зелений чай з імбиром та корицею розріджує кров краще за аспірин

Спрей не пропустить коронавірус За відсутності вакцини нещодавно знайдений ще один спосіб запобігання COVID-19, пише Times Now. Його розробили дослідники з Колумбійського університету. Це назальний спрей, який дозволяє успішно запобігати зараженню COVID-19. Ліпопептид у його складі – комбінація ліпідів та пептидів – не дає злитися коронавірусу з мембраною клітин-мішеней. Дослідники вважають, що спрей має спрацьовувати одразу і його дія триватиме принаймні 24 години. Назальний спрей доступний за ціною, довго зберігається і навіть не потребує охолодження. Однак він ще повинен пройти клінічні випробування на людях. Потрібно також забезпечити його вироблення у великих кількостях, щоби забезпечити доступ до нього для всіх. 

Загущення крові відбувається під впливом негативних звичок: відсутності фізичної активності, надлишку споживання вуглеводів і трансжирів, недостатнього споживання води. Густа кров може бути й наслідком захворювань – атеросклерозу, деяких інфекцїйних недуг (і COVID-19 – не остання між ними), хронічного ураження печінки, радіаційного опромінення чи втрати крові. А чаї є найпростішим засобом розрідження крові. І королем у цьому вважається Зелений чай з імбиром та корицею. Розріджуючи кров і розчиняючи тромби, імбир допомагає запобігати розвитку тромбозів, інфарктів та інсультів. Кориця доповнює та зміцнює дію імбиру, очищує судини, унормовує тиск і знижує рівень холестерину в крові. А регулярне споживання зеленого чаю запобігає склеюванню еритроцитів і очищує стінки судин від холестеринових бляшок. Пийте протягом дня невеличкими порціями. Ще один унікальний рецепт – чай із кори білої верби. Саме в ній відкрили попередника аспірину – саліцил. Ця рослина безпечна для внутрішнього споТелець Тромбоз – один з летальних чинників COVID-19 живання, бо не спричиняє подразнення слизової оболонки шлунка. Приготуйте відвар з 2 часток лимону, столової ложки сушеної та подрібненої кори білої верби. Склянку окропу вилийте в металевий посуд, вкиньте кору, варіть 10-15 хвилин. Зніміть з вогню, додайте лимон, дайте настоятися протягом години. Приймайте перед їдою по 2 ст.л. протягом 10 днів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *