Здоровий сніданок: на які харчі варто «налягати» вранці


Курячі яйця – повноцінне джерело білка, заліза, вітаміну А й багатьох інших корисних речовин.
Вівсяна, гречана чи рисова каші – чудові джерела вітамінів, клітковини, цінних мікроелементів та мінералів. Для ще більшої користі можна додавати до каші сухофрукти, свіжі фрукти, ягоди, молоко чи йогурт.

Твердий сир та вершкове масло особливо корисні з житнім або цільнозерновим хлібом. Білок і кальцій, поживні речовини, корисний холестерин піклуються про травлення й обмін речовин і роблять вас ситими на тривалий час.
Куряче м’ясо особливо корисне для людей, які працюють фізично, адже містить багато білків. Плюс до цього після 100-200 грамів відвареної курятини із тостом з цільнозернового хліба, чашки кави із ложечкою меду людина тривалий час не відчуватиме голоду.

Грейпфрутовий фреш не радять споживати натщесерце, а от після сніданку – саме те. Сік з одного грейпфруту  забезпечить вас вітаміном С на цілий день, про стимулює перистальтику, відрегулює метаболізм і спалить зайві жирові клітини, залишивши вам бадьорість та енергію.

hronika.info

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *