Забобони чи традиції?

Поради цілителя Гавриїла ШУРПІНА, керівника «Витоків» – чернівецької філії Української академії цілительства, багатьом стануть у пригоді. Їх можна перевірити на собі, принаймні, гірше від цього не буде.

Не лягайте спати від другої до п’ятої ночі

Це час, коли на Землю не надходить Божественна енергія. Тому в цей проміжок цілителям заборонено лікувати людей. Якщо справи затримали вас до другої-третьої ночі, краще займіться ними далі. Потім за наступні одну-дві години сну надолужите втрачене.

Якщо прокинулися між 2-5-ою годинами і встали, щоби попити води чи щось інше зробити, то спробуйте, якщо вдасться, заснути, але перед тим, як лягти, переверніть подушку. Коли ж ваші спроби виявилися марними, то пориньте у будь-яку домашню справу або почитайте.

Якщо вам не спиться саме між 2-ю і 5-ю годинами ночі, то, ймовірно, ви стали мішенню енергетичного удару.

Від безсоння – не ліки, а… штори

Якщо у вас безсоння, не вдавайтеся одразу ж до пігулок. Спробуйте давній народний метод: раз на тиждень міняйте в кімнаті штори. Скажімо, з однієї кімнати перевійшайте їх до іншої.

Захищайтеся…

Коли вас сварять чи навіть дуже хвалять, перехрестіть руки, ноги чи бодай пальці.

Кожна квартира, будинок мають свою енергетику – позитивну чи негативну. І це залежить не тільки від того, хто там мешкає, а й від того, чиїми руками вони зводилися. Бо коли будівельники переймалися виключно заробітками, то такою ж матеріальною буде й атмосфера помешкання.

Енергетику квартири можна перевірити запаленою свічкою. Для цього проведіть нею вздовж кута вертикально знизу вгору. Коли свічка димить, стріляє, коптить, це говорить про негативну, брудну енергетику.

Але, як правило, енеретику будинку перевіряють спеціалісти, які працюють з рамками чи маятниками. Щоби очистити квартиру/дім, треба пройтися від хвіртки (дверей) за годинниковою стрілкою усіма кутами з церковною свічкою в руках. У кожному з них постояти обличчям до кута із запаленою свічкою протягом 10 хвилин. На початку і в кінці дійства прочитати «отче наш» і загасити свічку.

Слідкуйте за тим, щоби у кутках квартири не було павутиння. Воно притягує брудну, негативну енергію.

Прибирайте в хаті самотужки, а не запрошуйте прибиральницю. Бо вона внесе свою енергетику до вашого помешкання.

Ніколи не бийте дітей, та й загалом нікого, по потилиці. Цим ви порушуєте баланс їхньої енергетики.

(Далі буде)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *