Що відбувається із тілом  людини, яка їсть часник

Зміцнення імунітету відбувається через великий вміст антиоксидантів у часнику. Відтак і застуди проходять швидше: розкладаються та виводяться токсини, що руйнують клітини.

Антибактеріальну дію часнику  уперше описав Луї Пастер, знаменитий мікробіолог, ще 1858 року. У складі часнику присутній аліцин,  речовина із потужними антисептичними властивостями.

До  того ж, часник  корисний і для спортсменів. Він має властивість уповільнювати серцевий ритм, що допомагає більшій кількості крові потрапляти до м’язів. Результати тренувань, відповідно, покращуються, пише newsyou.info.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *