Чому ви прокидаєтеся серед ночі…

Буває, що кілька ночей поспіль ви прокидаєтеся в один і той же час нібито без причини? Однак, причини таких пробуджень є,і не обов’язково у фізіології…

Від 21:00 до 23:00. Пробудження в цьому проміжку часу може говорити про пережитий стрес. Швидше за все, ви часто нервуєте. Психологи радять у таких випадках частіше релаксувати і «розвантажувати» голову.

 Від 23:00 до 1:00. Швидше за все, ви відчуваєте сильне емоційне розчарування. Це час активності жовчного міхура, можливо, з ним проблеми. Допоможуть оптимістичні життєві установки.

Від 1:00 до 3:00. Пригнічений гнів. Китайська натурфілософія обґрунтовує цю емоцію надлишком енергії «янь». У цей час задіяний енергетичний меридіан, пов’язаний з печінкою.

Від 3:00 до 5:00. Цей часовий проміжок пов’язаний з легким почуттям смутку. Є думка, що цієї пори з вашою свідомістю намагаються зв’язатися Вищі сили.

Від 5:00 до 7:00. Настільки раннє пробудження по біологічному годиннику може свідчити про наявність психологічних блоків. Якщо вам не треба вставати так рано, спробуйте прийняти гарячий душ і зробити щадну розтяжку м’язів.

 В цілому такі знання виникають не на порожньому місці, тож до циклу сну треба ставитися уважно, адже повноцінний сон – це не тільки запорука, а й вірна ознака здоров’я,– пише 24tv.ua 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *