Звірячий «бєспрєдєл». Житимемо краще?

Наївний щур заліз погрітися всередину  підстанції РЕМ і пошкодив ланку третьої секції. Секція відключилася. Без світла у Чернівцях залишилися більша частина Першотравневого району, частково проспект Незалежності, вул. Комарова та Ентузіастів.
За 2 години було перезаживлено кабелі, електропостачання почали відновлювати. Це вже не перший випадок, коли всередину підстанції потрапляють тварини. Кілька місяців тому така ж аварія призвела до відключення частини міста, коли у підстанцію потрапила ласка. Поруч з підстанцією утворилося сміттєзвалише, на якому оселилися щури. Усі способи боротьби з ними виявилися неефективними. Тепер РЕМ придбало пристрої, які відлякуватимуть щурів ультразвуком.
БЮТівці на перше місце ставлять інтереси людей. Про це та про підсумки діяльності уряду демократичної коаліції за 100 днів розповів  на прес-конференції Петро Гасюк, народний депутат України.
Уряд Тимошенко знайшов додаткові ресурси для збільшення надходжень до державної казни. Таким чином, розпочате повернення людям втрачених заощаджень в Ощадбанку СРСР, підвищені стипендії, пенсії, зарплати, виплачуються кошти дітям війни, матерям, які народжують першу, другу і третю дитину. А загалом команда леді Ю. працює за трьома напрямками: у політиці справедливості, політиці відповідальності і політиці майбутнього України.
Любов ПЛАХІНА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *