Військовим на Сході знову потрібна допомога

фото центр

Наразі терміново потрібні кошти на оплату трьох тепловізорів. Про це представники координаційного центру «Буковина – українському війську» повідомили на сьогоднішній прес-конференції.

Ми замовили п’ять тепловізорів,але оплатити змогли тільки два,для отримання інших потрібні кошти. Ця проблема для нас є дуже важливою і ми мусимо її вирішити. Без тепловізорів на сьогоднішній день вести війну просто неможливо, тому що сучасна зброя ворогів вимагає дати їм гідну відсіч. Ще 20 тис. грн.треба на ремонт двигуна одного з БТРів, що брав участь у боях на Сході, каже представник координаційного центру Марія Філіпчук. Обіцяли допомогти фінансово депутати обласної та міської рад, але у центрі кажуть, що від них не надійшло жодної копійки.

За словами представника медичної служби Наталії Бочарової, у зоні бойових дій без належного захисту працюють медики, які під час обстрілів намагаються рятувати поранених. Тому негайно треба забезпечити їх бронежилетами та шоломами.

Представники координаційного центру вже традиційно відзвітували перед громадськістю за зібрані та витрачені кошти на допомогу українській армії та закликали людей робити це й надалі.

 

Галина ЄРЕМІЦА, Версії»

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *