В Художньому музеї Чернівців – виставка найкращих робіт юних дизайнерів Буковини

У Чернівецькому художньому музеї презентували виставку робіт переможців обласного конкурсу юних дизайнерів учнів загальоосвітніх та позашкільних навчальних закладів Чернівецької області. Конкурс стартував наприкінці листопада 2016 року, його учасниками стали 55 вихованців гуртків і студій від 8 до 17 років у трьох номінаціях: іграшки зі шпагату, мотузки та ниток; дизайн Півника – символу 2017 року; дизайн інтер’єру.

«Професія дизайнера передбачає креативний погляд на речі, вміння бачити вигляд кінцевого продукту, знаходити нові, нестандартні ідеї та способи їхнього втілення, а також працьовитість і здатність донести інформацію у привабливому до споживача вигляді», – сказала на відкритті заступниця директора Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Ірина Чернега.

Юні дизайнери не тільки представляли готові роботи, але й виконували творчі завдання у студійних умовах. Протягом конкурсу творча юнь продемонструвала яскраву фантазію, креативне мислення, високий рівень володіння різноманітними інструментами та сучасними техніками роботи з різними матеріалами.

Співпраця Художнього музею з юними дизайнерами триває протягом двох останніх років і за цей період музейники разом із Чернівецьким обласним ЦНТТУМ неодноразово радували чернівчан і гостей міста цікавими виставками і спільними творчими проектами.

На підсумковій виставці представлені найкращі роботи конкурсу – роботи переможців і призерів у своїх номінаціях. Виставка експонуватиметься протягом усього періоду новорічних свят аж до 25 січня. Завітайте!.

 Альберт КОМАРІ, фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *