У неділю відбудеться пятий фестиваль “Промінь надії”

13 травня 2012 року о 15.00 год. в приміщенні Літнього театру Центрального  парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка відбудеться п’ятий ювілейний міський благодійний фестиваль творчості та талантів дітей-сиріт, вихованців комунальної обласної загальноосвітньої школи-інтернату «Багатопрофільний  ліцей для обдарованих дітей». Кількість учасників – 20 дітей (10 хлопців та 10 дівчат) та 20 успішних пань міста.

Захід приурочений Міжнародному Дню Матері, який традиційно відзначається у другу неділю травня.

Фестиваль складатиметься з трьох виходів. Перший вихід – вихід у національних стилізованих костюмах та представлення учасників фестивалю. Другий вихід «Здійснення дитячих мрій» – представлення творчих завдань, які готують успішні пані спільно зі своїми підопічними дітьми. У третьому виході учасники запрошують глядачів долучитися до «Святкування ювілейного Дня народження фестивалю».

Кошти, зібрані за реалізацію благодійних квитків (ціна – 20 грн.) будуть перераховані на накопичувальні рахунках учасників фестивалю (по 1 тисячі гривень кожній дитині), а також, всі діти отримають подарунки від організаторів та спонсорів фестивалю.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *