Талановиті, красиві і… щасливі

    Такими постали перед глядачами учасники VI конкурсу «Красуня та легінь на візку», який відбувся у музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської. Сонячність, світло, радість, хвилювання, гармонію – все це яскраво випромінювали учасники імпрези. І без жодної тіні заздрощів чи недоброзичливості. Той, хто був у залі, запам’ятав настрій дійства назавжди. Бо, як зауважив у вітальному слові голова обласної ради Іван ШИЛЕПНЦЬКИЙ, перемогло життя.
Десятеро учасників – п’ятеро хлопців і п’ятеро дівчат (розповідь про них у «Версіях» №13) – змагалися у 5-и конкурсах. І треба було бачити, як світилися їхні очі, скільки щастя було на обличчях, коли вдавалося впоратися із завданням.
«Я і мої друзі» – таке домашнє завдання вони мали – познайомило глядачів з усіма конкурсантами. Хлопці і дівчата читали свої вірші, грали на музичних інструментах, танцювали під джаз, одне слово, вражали своїми талантами.
Наступні змагання захоплювали своїми «приколами». Скажімо, представники сильної статі  наввипередки одягали ляльку-немовля. А ті пищали щосили, замовкаючи тільки тоді, коли остання вдяганка була нап’ята на них. Дівчата ж, навпаки, виступали у ролі господаря-майстра: їм довелося забивати цвяхом підбори. Відтак разом пара надувала кульку, потім малювала їй обличчя й одягала хустинку. Це треба було зробити швидко, вправно, щоби не тріснула кулька.
Окремого слова заслуговують уболівальники. В кожного учасника конкурсу була своя група підтримки. А ще – в ошатному залі сиділи колясочники. Не часто вони вибираються до театру…
– Журі було в дуже скрутній ситуації, – сказав його голова Віктор ДОВГАНИЧ, депутат обласної ради і один із спонсорів дійства. – бо всі учасники заслуговували на відзнаку. і всі її отримали. А володарями Гран-прі стали Світлана Козлова і Олександр Загарія.
Свєта, до речі, діюча спортсменка, а Сашко – мандрівник, який їздить на заробітки навіть до Іспанії.
Вл. інф

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *