Спорт аристократів доступний і буковинцям

Якщо ви запитаєте, який вид спорту можна вважати найбільш елітарним, можна впевнено відповісти – конкур. В усі часи аристократи захоплювались кінним спортом. І це не дивно, адже коні вдало поєднують у собі силу, красу, грацію та вишуканість. Особливо цей вид спорту поширений у Великій Британії, де члени королівської сім’ї не тільки спостерігають за змаганнями, а й самі беруть у них участь.  Приміром, донька британської принцеси Анни Зара Філліпс завоювала срібну медаль на Лондонській олімпіаді у 2012 році.

На жаль, в Україні кінний спорт не надто поширений, а наша еліта більшої переваги надає  посиденькам у пафосних нічних клубах, ніж іподрому.

DSC03231

Відчути себе справжніми аристократами усім охочим удалося завітавши цими вихідними до села Реваківці Кіцманського району на 2-й етап змагань з конкуру «Буковина Horse Tour», що відбувся в  клубі верхової їзди «Буковинська Троя».

DSC03423

Цього разу участь у змаганнях взяли спортсмени з Хмельницької, Івано-Франківської. Рівненської. Тернопільської і, звісно ж, Чернівецької області. Найбільше призових місць здобули буковинці.

DSC03667-2

Одним із фаворитів змагань був кінь Портос, що входить у Топ-10 найкращих коней України.

DSC03488-2

Фінал Кубку «Буковина Horse tour» відбудеться уже 17-18 серпня цього року

Руслан КОЗЛОВ, «Версії». Фото Святослав БАРБУЦА.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *