Москаль – за потерпілих вкладників «Бісеру»

Народний депутат України Геннадій Москаль захищає інтереси обманутих вкладників кредитної спілки «Бісер», які вже 5 років борються з шахраями, учасниками групового розкрадання коштів на суму 11 мільйонів гривень – за сумісництвом членами правління зазначеної спілки.

 

Голову кредитної спілки «Бісер» на прізвище Авербух уже засудили на 3,5 року за розкрадання кредиту. Наразі розглядається друга кримінальна справа – щодо розкрадання коштів вкладників, обвинувачений за якою – усе той же п. Авербух. Обвинувачені у третій кримінальній справі – голова спілки, його заступники, спостережна рада в повному складі та їхні прибічники, яких звинувачують у груповому розкраданні коштів вкладників.

Всі ці кримінальні справи пройшли через боротьбу й скандали з СБУ, прокуратурою, УМВС та судами, лише тоді наша правоохоронна система змушена була взяти їх у виробництво.

Найважливіша з них, що розставляє всі крапки над «і»  – третя, адже вона стосується групової змови у розкраданні довірених вкладниками коштів.

І безперечно, дуже важливий для вкладників момент – депутатське звернення Геннадія Москаля 17 травня 2013 року через парламентську трибуну до Генерального прокурора України з вимогою покласти нарешті крапку в цій справі, захистити вкладників, відповідно до Конституції України та інших законодавчих актів, і повернути вкрадені кошти інвалідам, дітям війни, ветеранам війни і праці.

Ініціативна група висловлює п. Москалю глибоку вдячність цих здебільшого літніх людей за небайдужість і виступ на їхній захист.

Василь ФУГА, лідер ініціативної групи потерпілих вкладників КС «Бісер»

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *